Ένοχος για δολοφονία ο Nicholas Papantoniou!

Ο πρώην ντράμερ των Hatebreed, κρίνεται ένοχος με 90 χρόνια φυλάκισης.

07/03/2016 @ 14:33

Σύμφωνα με το The New Haven Register, ο ντράμερ έχει επίσης καταδικαστεί για πρώτου βαθμού ληστεία και οπλοκατοχή μετά από τη θανάσιμη επίθεση στον 56χρονο Larry Dildy, τον Οκτώβρη του 2014.

Θα αντιμετωπίσει 90 χρόνια φυλάκισης όταν δικαστεί στις 26 Μαΐου.

Η κατάθεση του Papantoniou υποστηρίζει πως συμμετείχε στο σχέδιο του William Coutermash, ο οποίος είχε σκοπό να κλέψει χρήματα και φάρμακα από τον Dildy, χωρίς να το γνωρίζει. Επίσης, ο κατηγορούμενος αφηγείται πως αφού μπήκαν στο σπίτι του θύματος, του δόθηκε ένα όπλο κι άρχισε ένας τσακωμός ανάμεσα στον Coutermash και στον Dildy. Διαφωνούσαν για ένα χρέος άνω των 400 δολαρίων κι εκείνη τη στιγμή ο Coutermash άρχισε να μαχαιρώνει το θύμα συνεχόμενα. Ο ντράμερ, είπε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ πάλευαν.

Τελικά, οι δώδεκα ένορκοι έκριναν ένοχο τoν Papantoniou για το θάνατο του Dildy. O Coutermash, έκανε προφορική συμφωνία με ανταλλαγή την συνεργασία του. Έτσι θα δικαστεί αργότερα αντιμετωπίζοντας λιγότερα από 18 χρόνια φυλάκισης.

Ο Nicholas Papantoniou, έπαιξε με τους Hatebreed εν έτη 1996-97 στο άλμπουμ τους Satisfaction Is The Death Of Desire με το όνομα Nickel P.

Πηγή

  • SHARE
  • TWEET