Νέος δίσκος έπειτα από έξι χρόνια για τους Duran Duran

Ακούστε το πρώτο single από τη δισκογραφική επιστροφή του συγκροτήματος

19/05/2021 @ 11:33

Οι Duran Duran ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους άλμπουμ.

Το "Future Past", όπως θα ονομάζεται ο δίσκος, θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και αποτελεί το πρώτο άλμπουμ του ιστορικού συγκροτήματος έπειτα από το 2015 και το "Paper Gods".

Το συγκρότημα συνόδευσε την ανακοίνωση της νέας κυκλοφορίας με τη δημοσιοποίηση του πρώτου single, για το κομμάτι "Invisible" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της μπάντας, το "Future Past" θα περιλαμβάνει δώδεκα συνθέσεις καθώς και συμμετοχές από τους Graham Coxon (Blur), Mike Garson (David Bowie) καθώς και Lykke Li.

Οι περιορισμένες πολυτελείς εκδόσεις του δίσκου θα περιέχουν τρείς επιπλέον συνθέσεις, με τους οπαδούς να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια σειρά από ειδικές εκδόσεις με υπογεγραμμένα χρωματιστά βινύλια.

Σε συνέντευξη του το 2019 στο NME, ο πληκτράς των Duran Duran, Nick Rhodes, είχε αποκαλύψει πως το συγκρότημα δούλευε εντατικά πάνω στο εν λόγω άλμπουμ, το οποίο και τους βρίσκει να εξερευνούν μια διαφορετική ηχητική κατεύθυνση.

Την περασμένη εβδομάδα, η μπάντα επιβεβαίωσε πως θα παρουσιάσει ζωντανά τη συνεργασία της με τον Coxon από το επερχόμενο άλμπουμ στα φετινά Βραβεία Billboard που θα διεξαχθούν στις 23 Μαΐου.

  • SHARE
  • TWEET