Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τα "Εδώ δεν υπάρχει άσυλο" και "The Filth and the Fury" στο Gimme Shelter Film Festival

Την Δευτέρα 4/12 η προβολή και των δύο ντοκιμαντέρ στο Gagarin 205

29/11/2017 @ 09:20

To Gimme Shelter Film Festival συνεχίζεται και την επόμενη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 με τις προβολές δύο μουσικών ντοκιμαντέρ.

 "Εδώ δεν υπάρχει άσυλο": Μια ταινία για την ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας της δεκαετίας του ’80 (punk, post punk, new wave). Ο τίτλος της ταινίας είναι κομμάτι μιας απειλής που εκτοξεύτηκε εναντίον διαδηλωτών.
GR, 2011, 116’. Σκηνοθέτης: Μιχάλης Καφαντάρης. Σενάριο – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Θανάσης Γιαννόπουλος. Παραγωγοί: Θανασης Γιαννοπουλος, Μιχαλης Καφανταρης, Νικος Χανιώτης.

"The Filth and the Fury": αποτελεί το δεύτερο ντοκιμαντέρ του Julien Temple με θέμα τους Sex Pistols. Η πρώτη του προσπάθεια πραγματοποιήθηκε το 1980 με το “The Great Rock and Roll Swindle” και επικρίθηκε έντονα για το γεγονός ότι ήταν υπερβολικά στρεβλωμένη και έδινε μόνο την εκδοχή του Malcolm McLaren, manager του συγκροτήματος. Ο Temple σε αυτό το ντοκιμαντέρ έδωσε την  δυνατότητα στο συγκρότημα να μιλήσει για την ιστορία του όπως οι ίδιοι την έζησαν.
UK/USA, 2000, 108’. Σκηνοθέτης: Julien Temple. Παραγωγή: Film Four, Jersey Shore, Nitrate Film, Panacea Entertainment, The Sex Pistols Residuals. Συμμετέχουν: Paul Cook, Steve Jones, John Lydon, Glen Matlock, Malcom McLaren, κ.α


Το Rocking.gr προσφέρει σε πέντε αναγνώστες του διπλές προσκλήσεις για την προβολή των δύο ντοκιμαντέρ την ερχόμενη Δευτέρα, 4/12 στο Gagarin 205

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το Facebook Page του Rocking.gr:

Oι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.


Προβολή - 19:30: ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ
Προβολή - 22:00: THE FILTH AND THE FURY

Για τις ταινίες θα μιλήσει ο Τάκης Γιαννούτσος (Ραδιοφωνικός Παραγωγός-Μουσικός), ο Γιάννης Ντρενογιάννης (Δημοσιογράφος-Μουσικός ) καθώς και οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ «Εδώ Δεν Υπάρχει Άσυλο», Μιχάλης Καφαντάρης (σκηνοθέτης) και Θανάσης Γιαννόπουλος (σενάριο – δημοσιογραφική έρευνα).

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205-live/edw-den-yparxei-asylo-the-filth-and-the-fury/
Τιμή Ημερήσιου Εισιτηρίου: 7 ευρώ (προπώληση & ταμείο)

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα / Τηλ: +30 2114112500

  • SHARE
  • TWEET