Οι Slayer θυμούνται τον Jeff Hanneman στην συμπλήρωση 50 ετών από την γέννησή του

Ο Jeffrey John Hanneman είχε γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου του 1964

03/02/2014 @ 10:44
Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου του 1964, Jeff Hanneman, θα γινόταν 50 ετών, εάν δεν είχε φύγει τόσο πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Slayer τίμησαν τον εκλιπόντα πρώην κιθαρίστα τους και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, αναφερόμενοι κυρίως στην προσφορά του στη μουσική.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Σήμερα θα ήταν τα 50ά γενέθλια του Jeff Hanneman, μια ακόμη υπενθύμιση του πόσο πολύ όλοι μας λείπει από τις 2 Μαΐου που «έφυγε». Ολόκληρη η οικογένεια των Slayer εκτιμά τα αφιερώματα και την αναγνώριση στο δρόμο που άνοιξε ο Jeff στο thrash metal, και στα τραγούδια που έγραψε και όρισαν ένα είδος. Εμείς -οι οπαδοί, ο Τύπος, η οικογένεια Slayer- γνωρίζουμε ποια ήταν τα επιτεύγματα του Jeff, γνωρίζουμε τη μακροχρόνια επίδραση που το ταλέντο του θα συνεχίσει να έχει στους νέους μουσικούς που μόλις τώρα ξεκινούν τις καριέρες τους. Ο Jeff Hammenan ανήκει στις ΗΠΑ, τους επαναστάτες, τους απροσάρμοστους, τους αντισυμβατικούς, αυτούς που πηγαίνουν αριστερά όταν όλοι οι άλλοι πηγαίνουν δεξιά, αυτούς που πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα και να εισαγάγουν πραγματική αλλαγή στον κόσμο - ακριβώς όπως ο Jeff έκανε.

Χρόνια πολλά Jeff!»
  • SHARE
  • TWEET