David Bowie: Νέα συλλογή με ακυκλοφόρητο υλικό από τα '70s

Θα περιέχει μεταξύ άλλων singles που είχαν μείνει εκτός δίσκων

15/04/2021 @ 13:48

Μια συλλογή με ακυκλοφόρητο υλικό του David Bowie από τη δεκαετία του '70 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Parlophone.

Συγκεκριμένα, το "The Width Of A Circle", θα είναι διαθέσιμο στις 28 Μαΐου, και θα περιέχει singles που είχαν μείνει εκτός δίσκων, ηχογραφήσεις από session με τον περίφημο John Peel του 1970, όπου ο Bowie είχε εμφανιστεί μαζί με το The Tony Visconti Trio ("The Hype"), καθώς και το soundtrack που είχε συνθέσει ο σπουδαίος καλλιτέχνης για τη δραματική σειρά του BBC, "The Looking Glass Murders".

Επιπρόσθετα,η συλλογή θα περιλαμβάνει τέσσερις συνθέσεις ηχογραφημένες στα πλαίσια του Andy Ferris Show, συμπεριλαμβανομένων του ομότιτλου κομματιού καθώς και μιας διασκευής στο "Waiting For The Man" των The Velvet Underground.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το "The Width Of A Circle" εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας την χαρακτηρίζει ως συνοδευτική στην πρόσφατη επανέκδοση του τρίτου δίσκου του Bowie, "The Man Who Sold The World", που κυκλοφόρησε στην επέτειο 50 χρόνων, με το, προοριζόμενο για αρχικό της όνομα, "Metrobolist".

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε νέος live δίσκος του ιδιοφυούς καλλιτέχνη, στα πλαίσια της σειράς "Brilliant Live Adventures".

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: David Bowie

Οι προσωπικότητες των '10s: David Bowie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Bowie (@davidbowie)

  • SHARE
  • TWEET