Dave Mustaine: «Τουλάχιστον άλλες δύο Megadeth κυκλοφορίες πριν αποσυρθώ»

Ο ιθύνων νους των Megadeth μιλάει για το μέλλον

08/08/2016 @ 16:09

Ο Dave Mustaine δηλώνει ότι ελπίζει σε τουλάχιστον δύο ακόμη νέες κυκλοφορίες από τους Megadeth πριν ο ίδιος να αποσυρθεί.

Ο 54χρονος τραγουδιστής και κιθαρίστας, απαντώντας σε ερώτηση οπαδού της μπάντας, μέσω social media, για το πόσους δίσκους σκοπεύει να κυκλοφορήσει ακόμη, είπε: «Με αυτούς τους ρυθμούς, ελπίζω δύο ακόμη». Αργότερα πρόσθεσε: «Τουλάχιστον!».

Ο δέκατος πέμπτος δίσκος των Megadeth, "Dystopia", κυκλοφόρησε φέτος τον Ιανουάριο και έτυχε γενικά καλής υποδοχής από τους κριτικούς.

Ο Κώστας Πολύζος έγραψε σχετικά: «Τελικά τι είναι το "Dystopia"; Το σίγουρο είναι πως δεν είναι αριστούργημα και πως ούτε θα ξυπνήσει το πεθαμένο ενδιαφέρον του κόσμου που είχε πάψει να τους παρακολουθεί. Αν παραβλέψουμε όμως τις υπερβολές και τους αφορισμούς (των δύο ακραίων περιπτώσεων οπαδών - love / hate) και αν βάλουμε στην άκρη τις μεγάλες προσδοκίες λόγω του νέου line-up, θεωρώ πως οι Megadeth βγάλανε τον καλύτερο δίσκο που θα μπορούσαν εν έτει 2016. Το "Dystopia" καθορίζει το ταβάνι που μπορούν να πιάσουν πλέον οι Megadeth».

  • SHARE
  • TWEET