Συνεργασία με τους Avenged Sevenfold στον καινούργιο δίσκο των NOFX

Το "Single Album" θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο

13/01/2021 @ 02:18

Το αμερικανικό punk συγκρότημα, NOFX, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου με τίτλο "Single Album".

Ο διάδοχος του "First Ditch Effort" θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου και ανάμεσα στα νέα κομμάτια θα περιέχει και μια ιδιαίτερη εκτέλεση του κλασικού hit της μπάντας, "Linoleum", ως "Linewleum".

«Δεν έχω ιδέα γιατί έχουν διασκευάσει τόσες μπάντες το "Linoleum", ενώ άλλα κομμάτια των NOFX δεν τραβάνε την προσοχή. Το "Linoleum" δεν ήταν single, δεν είχε video, δεν έπαιξε στο ραδιόφωνο και το πιο σημαντικό δεν είχε ρεφρέν. Όλα τα δημοφιλή κομμάτια έχουν ρεφρέν» δήλωσε ο Fat Mike, τραγουδιστής και μπασίστας της μπάντας.

«Οπότε ένα βράδυ έκατσα μέχρι τις 4 το πρωί και τσέκαρα όλες τις διαφορετικές εκδοχές στο YouTube. Βλέποντας εκατοντάδες μπάντες από πάνω από 28 χώρες (κυρίως από την Ινδονησία) να παίζουν το "Linoleum" ήταν μια συγκινητική εμπειρία για μένα. Οπότε αποφάσισα να γράψω ένα κομμάτι προς τιμήν όλων αυτών των ανθρώπων που έμαθαν αυτές τις τέσσερις συγχορδίες και θυμήθηκαν όλους τους χωρίς ομοικοκαταληξία στίχους. Έπειτα ζήτησα από την μεγαλύτερη μπάντα όλων (τους Avenged Sevenfold) να παίξουν μερικά lead στο τραγούδι. Τότε ο M Shadows πρότεινε να κάνουμε ένα video μαζί. Σκέφτηκα να βάλω όλα τα συγκροτήματα στο video. Βέβαια, δεν μπορούσα να χωρέσω όλες τις μπάντες, αλλά διάλεξα μερικές cool» συνέχισε ο Αμερικανός μουσικός.

Δείτε εδώ το video του "Linewleum".

Παρακάτω θα βρείτε το tracklist και το εξώφυλλο του δίσκου.

nofx-single-album-cover

1. The Big Drag
2. I Love You More Than I Hate Me
3. Fuck Euphemism
4. Fish In A Gun Barrel
5. Birmingham
6. Linewleum
7. My Bro Cancervive Cancer
8. Grieve Soto
9. Doors and Fours
10. Your Last Resort

  • SHARE
  • TWEET