Με το στίγμα του Philip K. Dick το νέο τραγούδι των Clutch

Δείτε το video του "Red Alert (Boss Metal Zone)"

05/04/2022 @ 11:33

Οι Clutch έδωσαν πριν λίγο στην δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου εδώ και μερικούς μήνες.

Πρόκειται για το γνωστό στους οπαδούς από τις ζωντανές εμφανίσεις "Red Alert (Boss Metal Zone)", το video clip του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ. Ο frontman Neil Fallon δηλώνει σχετικά:

«Στις αρχές του 2021, έμαθα ότι το κύκλωμα του πεταλιού Boss Metal Zone παρουσιαζόταν ως 'απόδειξη' ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 διέθετε ένα ηλεκτρονικό μέρος ώστε να επικοινωνεί με το κυψελοειδές δίκτυο 5G.

Φυσικά ήταν ανοησία. Ακουγόταν σαν υπόθεση του Philip K. Dick. Δεν ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αποκλειστικά για τα εμβόλια κατά του Covid-19, οπότε υιοθέτησα την οπτική του Philip K. Dick (ξανά).

Το "Do Androids Dream of Electric Sheep?" μου 'ρθε ξανά στο μυαλό (ειδικότερα οι αντιγραφείς που αντιπροσωπεύουν αυτό που είναι πραγματικό και μη πραγματικό, ή μήπως δεν υπάρχει καμία διαφορά;). 

Το video δεν κρύβει ότι αποτελεί φόρο τιμής στον Philip K. Dick και σε ένα μέλλον όπου η παραμόρφωση τρέχει τις φλέβες μας».

Οι Clutch πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας και το Release Athens 2022 το ερχόμενο καλοκαίρι, σε συνέχεια της εξαιρετικής τους εμφάνισης στην Πλατεία Νερού τον Ιούνιο του 2019.

  • SHARE
  • TWEET