Ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του επόμενου δίσκου τους οι Clutch

Το σπουδαίο rock σχήμα ανακοίνωσε και τη διεξαγωγή μιας ακόμη livestream συναυλίας

10/11/2021 @ 14:40

Οι Clutch αποκάλυψαν τη διεξαγωγή μιας ακόμη livestream συναυλίας.

Συγκεκριμένα, το rock σχήμα από το Meryland θα διεξάγει την τέταρτη εκδοχή της σειράς διαδικτυακών επί σκηνής εμφανίσεων ονόματι "Live From The Doom Saloon Vo.4" στις 26 Νοεμβρίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εμφάνιση της μπάντας έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη συναυλία οι Clutch εκτός απροόπτου θα παρουσιάσουν επίσης ολοκαίνουριες συνθέσεις, οι οποίες αναμένονται να περιλαμβάνονται στον διάδοχο του εξαιρετικού προ τριετίας "Book Of Bad Decisions", του οποίου τελείωσαν τις ηχογραφήσεις, ενώ το συγκρότημα σε σχετική δήλωσή του ανέφερε επίσης πως θα παρουσιάσει ζωντανά τουλάχιστον ένα κομμάτι από κάθε δίσκο του.

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω σειρά livestream συναυλιών ξεκίνησε κατά την περίοδο του lockdown του 2020, με μέρος των εσόδων της συγκεκριμένης συναυλίας να προσφέρεται στην ενίσχυση ερευνών γύρω από τον καρκίνο του παγκρέατος.

Οι Clutch εμφανίστηκαν το 2019 στην Αθήνα στα πλαίσια του Release Athens Festival, μια βραδιά που τίμησαν και σε video που συνόδευσε μια επανηχογράφηση του κλασικού τραγουδιού τους "Electric Worry".

  • SHARE
  • TWEET