Cirith Ungol: Live άλμπουμ και DVD από το Up Τhe Hammers

Διαθέσιμο το video από το ομώνυμο τραγούδι του "I'm Alive"

12/09/2019 @ 10:40

Συνεχίζοντας να είναι αρκετά δραστήριοι μετά την πολυπόθητη επιστροφή τους, οι Cirith Ungol κυκλοφορούν στις 25 Οκτωβρίου το live άλμπουμ και DVD "I'm Alive", περιλαμβάνοντας ολόκληρη την προ διετίας εμφάνισή τους στο Up Τhe Hammers Festival.

Το tracklist του διπλού CD και διπλού DVD έχει αναλυτικά ως εξής:

2CD: Up The Hammers Festival, 27 Μαΐου 2017, Gagarin 205, Αθήνα και bonus tracks από το Hammer Of Doom Festival, 18 Νοεμβρίου 2017, Posthalle, Würzburg, Γερμανία

DVD1: Up The Hammers Festival 2017 και Hammer Of Doom Festival 2018 (ολόκληρα σετ)
DVD2: Ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου δύο ωρών, ολόκληρο σετ από το Rock Hard Festival 2018 (περίπου μία ώρα) και δεκάλεπτη συνέντευξη στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Εκτός από το διπλό CD και DVD, το άλμπουμ, με εξώφυλλο που υπογράφει για μία ακόμη φορά ο Michael Whelan, θα διατεθεί σε βινύλιο, σε διάφορα χρώματα, ενώ θα βγει στην αγορά και boxset που θα περιλαμβάνει digipak διπλό CD και διπλό DVD, διπλό και bonus LP, bonus DVD, ραφτό πλάτης, μπαγκέτα, μπρελόκ, ιμάντα λαιμού, φωτογραφία-κάρτα, σετλίστ, πένες, μίνι μικροφωνο και αφίσα.

Το πρώτο κομμάτι που δίνεται στη δημοσιότητα είναι το video του "I'm Alive" από την Αθήνα και το Up Τhe Hammers Festival, το οποίο άνοιξε και τη συναυλία. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET