Ο Devin Townsend υπερασπίζεται τον «ευφυέστατο» κύριο Chad Kroeger

«Ένα αίσθημα ζήλειας καθοδηγούσε για χρόνια την σκέψη μου…»

30/08/2018 @ 11:36

Σε μια σειρά από «τιτιβίσματά» του στο Twitter o Devin Townsend υπερασπίστηκε τον frontman των Nickelback, Chad Kroeger.

Ο Καναδός μουσικός παραδέχτηκε πως στο παρελθόν υπήρξε εχθρικός απέναντι στον συμπατριώτη του, λόγω ζήλειας, αλλά πλέον η οπτική του έχει αλλάξει.

«Όσο παραμένεις σε ένα επάγγελμα συνειδητοποιείς πως έχεις περισσότερα κοινά με τους συναδέλφους σου σε σχέση με αυτό που αρχικά πιστεύεις. Για πολλά χρόνια είχα επικριτική στάση απέναντι στους Nickleback, για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς ήταν ένα αίσθημα ζήλειας».

Χαρακτηρίζοντας τον Kroeger σαν έναν ευφυέστατο μουσικό ο Townsend αποκάλυψε πως οι δυο τους έκαναν, τους τελευταίους μήνες, μια προσπάθεια να γράψουν μαζί τραγούδια

«Έχει δεχτεί πολύ πικρόχολη κριτική. Πλέον τρέφω ιδιαίτερο σεβασμό προς το άτομό του. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συναντήσει πολλούς ευφυείς ανθρώπους στη βιομηχανία της μουσικής. Ο Chad είναι ένα από τους λίγους. Προσπαθήσαμε να γράψουμε μουσική μαζί, αλλά από την αρχή φάνηκε πως προερχόμαστε από διαφορετικούς πλανήτες. Έχουμε το ίδιο ακριβώς πάθος αλλά… Όπως και να έχει, πλέον, τρέφω ιδιαίτερο σεβασμό γι’ αυτόν τον τύπο».

  • SHARE
  • TWEET