O Burton C. Bell κλείνει την πόρτα επιστροφής του στους Fear Factory

Μετά την πρόσκληση του Dino Cazares να γυρίσει στην μπάντα

08/10/2020 @ 14:25

O πρώην τραγουδιστής των Fear Factory τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συγκρότημα και την αφοσίωση του στους Ascension Of The Watchers. Ακολούθησε η δήλωση του κιθαρίστα, Dino Cazares, όπου τον καλούσε να επιστρέψει

Ωστόσο, ο Bell έκλεισε την πόρτα για επιστροφή του στους Fear Factory, λέγοντας:«Έχω τελειώσει. Δεν έχω μιλήσει με τον Dino εδώ και τρία χρόνια. Για ακόμα περισσότερο με τους Raymond (Herrera) και Christian (Olde Wolbers), και δεν σκοπεύω να το κάνω. Απλά προχωράω με τη ζωή μου».

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι η απόφαση δεν ήταν βαστική. «Ήταν στο μυαλό μου για καιρό. Αυτές οι αγωγές με κούρασαν. Οι εγωισμοί. Η απληστία. Όχι μόνο από μέλη της μπάντας, αλλά και από τους δικηγόρους. Έχασα την αγάπη μου γι'αυτό».

Στην απόφαση αυτή βοήθησε και το χωρίς δράματα περιβάλλον στους Ascension Of The Watchers τα τελευταία δύο χρόνια. «Τα 30 χρόνια (στους Fear Factory) ήταν αρκετά. Οι δίσκοι που κάναμε θα είναι πάντα εκεί έξω. Θα είμαι πάντα κομμάτι αυτού. Απλά θεώρησα ότι ήταν ώρα να προχωρήσω».

Ενώ ο νέος δίσκος των Fear Factory ετοιμάζεται ακόμα, οι Ascensiοn Of The Watchers κυκλοφορούν αύριο το "Apocrypha".

  • SHARE
  • TWEET