Ο Brian Johnson οικοδεσπότης ραδιοφωνικής εκπομπής

Το "The Producers" θα φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους παραγωγούς της ροκ

14/07/2016 @ 11:20

Ο Brian Johnson των AC/DC θα είναι ο «οικοδεσπότης» της εκπομπής "The Producers", η οποία θα φιλοξενηθεί στο ραδιόφωνο του Planet Rock.

Χωρισμένη σε 5 επεισόδια η εβδομαδιαία εκπομπή, θα ασχοληθεί με τους μεγάλους παραγωγούς της ροκ μουσικής. Ο Roy Thomas Baker των Queen, ο Bob Rock των Metallica και ο Nick Rasculiecz των Foo Fighters και ο Kevin Shirley των Led Zeppelin θα μοιραστούν τα μυστικά τους με τον τραγουδιστή των AC/DC.

Οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα μυστικά των ανθρώπων που έκαναν μίξη στα μεγαλύτερα άλμπουμ της ροκ, να ακούσουν τις μουσικές τους προτιμήσεις και τις ανέκδοτες ιστορίες από τη συνύπαρξη τους στο στούντιο με τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη.

Έχοντας ηχογραφήσει μερικούς από τους πιο επιτυχημένους δίσκους όλων των εποχών σε συνεργασία με τους κορυφαίους του ήχου, ο Johnson φαντάζει ως η τέλεια επιλογή για το "The Producers".

Ο Ric Blaxill συντελεστής του Planet Rock αναφέρει: «Η ποιότητα των ροκ παραγωγών που φιλοξενούνται στη σειρά χρειάζεται ένα οικοδεσπότη με την αντίστοιχη ροκ …αξιοπιστία και κατανόηση του ζητήματος. Ο Brian είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή».

Ο Brian Johnson σχολίασε: «Έχοντας την τύχη να συνεργαστώ με τους κορυφαίους παραγωγούς της ροκ, νιώθω πολύ όμορφα που συμμετέχω στην εκπομπή».

  • SHARE
  • TWEET