Οι Botch επέστρεψαν με καινούρια μουσική έπειτα από 23 χρόνια

Ακούστε το φοβερό "One Twenty Two"

24/08/2022 @ 12:31

Οι θρύλοι του mathcore, Botch, ανακοίνωσαν την επαναδραστηριοποίησή τους νωρίτερα μες τη χρονιά, με σκοπό την επανέκδοση του καταλόγου τους σε βινύλιο από τη Sargent House.

Το επιδραστικό σχήμα, αν και δεν αποκάλυψε μελλοντικά πλάνα αναφορικά με επερχόμενες συναυλίες ή νέα μουσική, έδωσε στη δημοσιότητα, χθες, 23 Αυγούστου, ένα ολοκαίνουριο κομμάτι.

Πρόκειται για το φοβερό "One Twenty Two", που αποτελεί το πρώτο μουσικό δείγμα γραφής για το σπουδαίο σχήμα έπειτα από περισσότερα από 20 χρόνια, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Η σύνθεση, βρίσκει την τετράδα των David Knudson, Brian Cook, Tim Latona και Dave Valleren να κινείται στα αναγνωρίσιμα ηχητικά μονοπάτια, ενώ σημειώνεται πως πριν μερικές εβδομάδες το συγκρότημα είχε προϊδεάσει τους οπαδούς του με μια αινιγματική ανακοίνωση, να περιμένουν νεότερες εξελίξεις.

Το "One Twenty Two", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, θα περιέχεται στην επικείμενη επανέκδοση του δεύτερου και τελευταίου άλμπουμ της μπάντας, του εκπληκτικού "We Are The Romans", που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου μέσω της Sargent House, με το σχετικό δελτίο τύπου να αναφέρει πως γράφτηκε τα τελευταία χρόνια, προοριζόμενη αρχικά για τον προσωπικό δίσκο του κιθαρίστα David Knudson.

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε πληροφορία γύρω από την επιστροφή των Botch ενώ υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο Brian Cook κυκλοφόρησε με τους Russian Circles το εξαιρετικό "Gnosis".

Δείτε επίσης:

«A Buyer’s Guide»: Hydra Head Records

  • SHARE
  • TWEET