Boris: Όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο των Ιαπώνων και πρώτο single

Μετά την παγκόσμια περιοδεία τους, οι πειραματιστές από το Τόκυο ανανεώθηκαν

17/05/2017 @ 14:57

Πρωτοπορώντας για ένα τέταρτο του αιώνα σε drone, doom, rock, sludge, stoner, noise, punk ή όποιο άλλο μουσικό πεδίο επιθυμούν κάθε φορά, οι Boris επανέρχονται με την αναγγελία μιας ακόμη κυκλοφορίας.

Το «αγαπητό» νέο μουσικό τέκνο του τρίο από την Ιαπωνία θα φέρει το όνομα "Dear" και πρέπει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε να γράφεται ως το κύκνειο άσμα της μπάντας!

Μετά, όμως, από την μεγάλη επιτυχία της παγκόσμιας περιοδείας τους και την προηγηθείσα απήχηση του "Pink", οι πειραματιστές από το Τόκυο ανανεώθηκαν, ανακαλύπτοντας εκ νέου νόημα στην ύπαρξή τους.

Με ημερομηνίες κυκλοφορίας 12 και 14 Ιουλίου, το "Dear" θα αποτελέσει το επιστέγασμα της εικοσιπενταετούς πορείας και το πρώτο single του, "Absolutego", το αποδεικνύει, αφού δεν μοιάζει ούτε κατ’ ελάχιστο στην διάρκειας 60+ λεπτών ομώνυμη drone σύνθεση των Ιαπώνων.

Ακούστε το "Absolutego" και δείτε το video εδώ.

Διαβάστε εδώ το άρθρο όπου 10 κομμάτια των Boris από τoν δίσκο τους "Pink" γίνονται η αφορμή να παρουσιάσουμε μερικά βασικά στοιχεία για τον ήχο, τη μουσική τους προέλευση και την τάση της μπάντας και εδώ την ανταπόκρισή μας από την πρόσφατη εμφάνιση των Boris στο Fuzz, τον Δεκέμβρη που μας πέρασε.

"Dear" Tracklist:
1. D.O.W.N. -Domination Of Waiting Noise-
2. DEADSONG
3. Absolutego
4. Beyond
5. Kagero
6. Biotope
7. The Power
8. Memento Mori
9. Distopia Vanishing Point
10. Dear

* Japanese Version Bonus Tracks
1. More
2. Evil Perspective
3. D.O.W.N -Domination of Waiting Noise- (Full Version)

  • SHARE
  • TWEET