Νέος δίσκος από τους Black Veil Brides

Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single για το κομμάτι "Scarlet Cross"

13/11/2020 @ 10:22

Έπειτα μια σειρά δημοσιεύσεων όπου προϊδέαζαν τους οπαδούς τους όσον αφορά επερχόμενες ανακοινώσεις, οι Black Veil Brides έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι.

Η μπάντα κυκλοφόρησε το video για το κομμάτι "Scarlet Cross", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το τραγούδι, θα περιέχεται στον επόμενο δίσκο της μπάντας, ονόματι "The Phantom Tomorrow", ο οποίος θα κυκλοφορήσει αρχές της επόμενης χρονιάς μέσω της Sumerian Records και θα είναι ο έκτος συνολικά της καριέρας τους.

Συγκεκριμένα, το video του "Scarlet Cross", θα βασίζεται σε μια ιστορία του frontman Andy Biersack και θα ειναι μέρος μιας σειράς από video που θα εξιστορούν την πορεία του πρωταγωνιστή του δίσκου, αντιήρωα "The Blackbird" και της ομάδας του από κοινωνικούς παρίες, τους "The Phantom Tomorrow".

Οι Black Veil Brides δήλωσαν σχετικά:

«Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι να αποκαλύψουμε όχι μόνο το νέο τραγούδι αλλά και το όραμά μας για το "The Phantom Tomorrow" και τους χαρακτήρες του. Είμαστε στα τελευταία στάδια προετοιμασίας του δίσκου, και ήδη εργαζόμαστε πάνω σε ένα ομότιτλο graphic novel. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την ιστορία τους επόμενους μήνες και ανυπομονούμε να δείτε όλοι τι έχουμε ετοιμάσει!»

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος της μπάντας, "Vale", κυκλοφόρησε το 2018 ενώ φέτος το συγκρότημα επανακυκλοφόρησε το προ δεκαετίας ντεμπούτο του, ως "Re-Stitch These Wounds".

Δείτε επίσης:

"Dark Knights: Death Metal": Ακούστε τη Chelsea Wolfe να δανείζει τη φωνή της στη Wonder Woman

  • SHARE
  • TWEET