Οι Belle & Sebastian έρχονται στην Αθήνα

Όλες οι πληροφορίες για την εμφάνισή τους τον Σεπτέμβριο στο Anodos club

22/08/2022 @ 14:29

 

Οι Βelle and Sebastian

live στην Αθήνα

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Anodos club

Opening act:
Amalia & The Architects

Οι  αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Belle and Sebastian έρχονται στην Αθήνα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου για μια μοναδική εμφάνιση στο Anodos club.

Το συγκρότημα από τη Γλασκόβη με την πολύχρονη πορεία γεμάτη εξαίσια album και γλυκόπικρες μουσικές ιστορίες, ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο το ανανεωμένο Anodos club της οδού Πειραιώς, που τελεί υπό νέα διαχείρηση και θα φιλοξενήσει φέτος μια σειρά από εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Aπό το ντεμπούτο album τους "Tigermilk" του 1996, μέχρι το φετινό δέκατο στη σειρά "A Bit Of Previous", έχουν μεσολαβήσει δεκάδες τραγούδια που έχουν κατακτήσει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του κοινού, άλλοτε αφήνοντας στον ακροατή ένα χαμόγελο και άλλοτε μια γλυκιά μελαγχολία. Προικισμένοι με μια ιδιαίτερη ματιά που αντανακλάται στους ευφάνταστους στίχους τους, οι Belle and Sebastian κατάφεραν μια εντυπωσιακή αντοχή στον χρόνο, που δεν τους άφησε κανένα σημάδι κόπωσης.

Ανανεωμένοι και ορεξάτοι, έρχονται στην Αθήνα για ένα live που αναμένεται να ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Amalia and The Architects, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ονόματα της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής.

Belle & Sebastian Athens

Προπώληση: Viva.gr
Anodos Club: Πειραιώς 183 Αθήνα 11853

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET