O Jeff Loomis στους Alcatrazz του Graham Bonnet

Ο διάσημος κιθαρίστας θα παραμείνει μέλος των Arch Enemy

09/06/2021 @ 13:38

O Jeff Loomis, νυν κιθαρίστας των Arch Enemy και πρώην των Nevermore, αποτελεί πλέον μέλος και των Alcatrazz του Graham Bonnet.

Με ανακοίνωσή του, ο Bonnet αποκάλυψε την προσθήκη του Loomis, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Η γάτα βγήκε από τον σάκο! Με πολλή περηφάνεια και ενθουσιασμό σας ανακοινώνω πως ο Jeff Loomis είναι και επίσημα ο νέος κιθαρίστας των Graham Bonnet's Alcatrazz. O Jeff είναι ένας εκπληκτικός μουσικός, ένας εκπληκτικός συνθέτης και ένας φοβερός τύπος. Οι ικανότητες του είναι ασύγκριτες και με ενθουσιάζει η προοπτική της επαναδημιουργίας του αέρα των πρώτων ημερών των Alcatrazz αλλά υπό ένα πιο μοντέρνο και βαρύ ηχητικό πρίσμα.

Θα μπορέσετε να πάρετε μια γεύση από τη συνεργασία μας στον επικείμενο δίσκο των Graham Bonnet Band, όπου ο Jeff είναι ένας από τους καλεσμένους μας.

Για να το ξεκαθαρίσουμε όμως, ο Loomis θα παραμείνει ενεργό μέλος των Arch Enemy, όπως και εγώ των Graham Bonnet Band. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες».

Ο διάσημος κιθαρίστας, με τη σειρά του δήλωσε:

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που δουλεύω με τον Bonnet. Είμαι για χρόνια οπαδός των φωνητικών του και των στίχων του, και θα είναι τιμή μου να συνθέσουμε μαζί μουσική και να δώσουμε και επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις. Θέλω να ξέρετε πως θα παραμείνω στους Arch Enemy και ανυπομονώ να σας δω στις επόμενες συναυλίες μας!»

Σημειώνεται πως η εκδοχή των Alcatrazz του Bonnet, που πέρσυ κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από 34 χρόνια, ονόματι "Born innocent", διαφέρει από αυτή των αυθεντικών μελών Jimmy Waldo και Gary Shea, η οποία κυκλοφόρησε και ένα νέο single νωρίτερα μες την χρονιά.

  • SHARE
  • TWEET