Νέος δίσκος από τους Deaf Radio

Όλες οι λεπτομέρειες για την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά, "Arsenal Of Hope"

03/10/2022 @ 18:49

Οι Deaf Radio ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη, τρίτη σε σειρά δισκογραφική τους κυκλοφορία με τίτλο "Arsenal Of Hope", που αναμένεται για τις 11 Νοεμβρίου 2022 και θα είναι διαθέσιμη σε κόκκινο marbled gatefold βινύλιο 180 γραμμαρίων (περιορισμένη έκδοση 300 αντιτύπων), μαύρο βινύλιο και CD digipak. Το tracklist του album θα είναι το παρακάτω:

1. Lisbon Hills
2. Supersonic
3. Arsenal of Hope
4. Quicksand
5. Model Society
6. Crystal Fears
7. Havoc
8. In This War
9. Bermondsey

Σε δηλώσεις του ίδιου του συγκροτήματος: "Δημιουργημένο κατά την διάρκεια των αλλεπάλληλων lockdowns, το "Arsenal of Hope" ειναι το album που μας έκανε να οξύνουμε τις αισθήσεις μας, να διαμορφώσουμε την ώριμη ταυτότητά μας και να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας, σε ένα πλαίσιο άνευ προηγουμένου αλλαγών. Η κοινωνική απομόνωση, ο ψηφιακός εθισμός και η έλλειψη ανθρώπινης επαφής, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ κι έτσι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του τρίτου μας album."

Με τα single releases των τραγουδιών “Supersonic” και “Quicksand” που έχουν προηγηθεί, οι Deaf Radio φανέρωσαν μία πρωτοφανή για αυτούς και πολύ ενδιαφέρουσα μουσική στροφή. “Μουσικά, αυτή είναι η πρώτη μας απόπειρα να αναμείξουμε ηλεκτρονικά beats και synths με βαριές κιθάρες και πιασάρικα φωνητικά. Συνδυάζοντας καθαρή ροκ ενέργεια με μία μετα-disco χορευτική αίσθηση, αυτό το album περιλάμβάνει μερικά δυναμικά, υμνικά, τραγουδιστικά ρεφρέν, αλλά έχει και μία πιο σκοτεινή, πιο εσωστρεφή πλευρά.”

New Song / Video links:

"Supersonic"
"Quicksand"

Deaf Radio - Arsenal Of Hope

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Deaf Radio καταπιάνονται στιχουργικά και θεματολογικά με φλέγοντα ζητήματα των σύγχρονων κοινωνιών: "Το "Arsenal of Hope" αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια που προκύπτει από την αντιμετώπιση των περίπλοκων ζητημάτων της σύγχρονης κοινωνίας. Το ταξίδι μπορεί να είναι μακρύ, αλλά στο τέλος θα αρχίσουμε να ανθίζουμε. Και το απόλυτο συναίσθημα θα είναι λυτρωτικό."

Η παραγωγή του "Arsenal Of Hope" έχει γίνει από τους Deaf Radio και τον Στέλιο Προβή, η ηχογράφηση από τον Γρηγόρη Μάγο, η μίξη από τον Ηρακλή Βλαχάκη, το sound design από το Μάριο Νάρη και το mastering από τον John Davis στα Metropolis Studios.

Προπαραγγείλτε το "Arsenal of Hope" εδώ.

Με αφετηρία την Αθήνα του 2015, οι Deaf Radio είναι ένα alternative rock σχήμα που μετράει δύο δίσκους σε κυκλοφορία, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν τρία νέα singles, από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, τα “Model Society”, “Supersonic” και “Quicksand”. Μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια διαδικτυακά streams, η μπάντα έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες της δεκαετίας για την ελληνική σκηνή.

Ακολουθήστε τους Deaf Radio:

IG: instagram.com/deaf.radio
FB: facebook.com/deafradioband
YT: youtube.com/channel/UCOwIpiYgrsaAz7n4pg8IiQg
SF: bit.ly/DeafRadio

Δελτίο Τύπου 

  • SHARE
  • TWEET