Νέο single κυκλοφόρησαν οι Άμμος

Ακούστε το "Φίδι Και Κρίνο" με τη συμμετοχή της Χρύσας Τσαλταμπάση

12/12/2023 @ 19:23

ΑΜΜΟΣ – Φίδι και Κρίνο
               συμμετοχή Χρύσα Τσαλταμπάση
                                                digital single

Φίδι και Κρίνο.  
Το νέο τραγούδι των ΑΜΜΟΣ (ή της Άμμου). Μιας μπάντας που φτιάξαμε το 1992 και μ’ αυτήν εκφραζόμαστε με σκοπό την συγκίνηση και την επικοινωνία. Μια μπάντα με την οποία μαθαίνουμε πώς να αγαπάμε, πώς να περιμένουμε, πώς να πονάμε με αξιοπρέπεια και στυλ.

Από τους ΑΜΜΟΣ έχουν περάσει τρομερά αξιόλογοι μουσικοί που μεταμόρφωναν την κάθε μας περίοδο σε κάτι μοναδικό με την τέχνη και την προσωπικότητά τους.  Αυτό το τραγούδι που μουσικά είναι ένα κράμα trip hop και cinematic pop, θεματικά πραγματεύεται για μία ακόμη φορά το μεγαλείο του Έρωτα που έχει την δύναμη να μας γεννήσει, να μας σκοτώσει και να μας αναστήσει.

Στην ηχογράφηση - όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια - οι Ανέστης Ψαραδάκος, Ηλίας Καραχάλιος, Κωστής Βήχος, αλλά με μεγάλη χαρά ξανασυναντάμε τον Χρήστο Αλεξάκη που μαζί με τον Γιάννη Καραγιαννάκη πνέουν χάλκινη δύναμη στο κομμάτι. Στα έγχορδα οι φίλοι και σπουδαίοι συνεργάτες μας Λαέρτης Κοκολάνης, Μιχάλης Πορφύρης και Ηλίας Σδούκος. 

Το τραγούδι ερμηνεύει η μοναδική και υπερταλαντούχα Χρύσα Τσαλταμπάση, ίσως στην πρώτη ελληνόφωνη δισκογραφική της εμφάνιση. 
Σε σκηνοθεσία του Erin Μπουσούνη και φωτογραφία του Χρήστου Πετρόπουλου, το βίντεο αποτελεί μια αυθόρμητη και άρρηκτη προέκταση του τραγουδιού μας. Αφιερωμένο σε όλους.
…Γιώργος Μπουσούνης – Γιώργος Γκίνης

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Ammos Music 
  
Μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις  μεγάλες διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες όπως:
iTunes/Apple Music, Amazon Music, Spotify, YouTube Music, Deezer, Tidal κ.λ.π. 

Δελτίο Τύπου 

  • SHARE
  • TWEET