Οι Alter Bridge προσεγγίζουν επιζώντα πυροβολισμών…

Η μπάντα του Myles Kennedy συμπαραστέκεται στη δύσκολη στιγμή ενός fan

11/10/2016 @ 12:38

Οι Alter Bridge συμπαραστέκονται στη δύσκολη στιγμή ενός fan. 

Ο Erik Lasaine χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια πρόσφατου περιστατικού με πυροβολισμούς κοντά στο πανεπιστήμιο του Illinois.

Αυτός και μερικοί ακόμα φίλοι του έτυχε να περνούν κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχε ξεκινήσει σε κοντινό διαμέρισμα και μεταφέρθηκε στο δρόμο με πυροβολισμούς.

Ο φίλος του Lasaine, George Korchev, και δυο ακόμα περαστικοί επίσης χτυπήθηκαν. Ατυχώς ο Korchev δεν κατάφερε να επιβιώσει υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Από την πλευρά του ο Lasaine χτυπήθηκε στην πλάτη, έχοντας όμως την τύχη με το μέρος του καθώς η σφαίρα δεν βρήκε την σπονδυλική του στήλη. Επιστρέφοντας πλέον στην καθημερινότητά του με την σφαίρα να παραμένει στο σώμα του καθώς οι γιατροί επέλεξαν να μην την αφαιρέσουν λόγω της επικινδυνότητας μιας τέτοιας επέμβασης, βρέθηκε στη τελετή μνήμης που διοργανώθηκε στο campus του πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια του λόγου του στη τελετή και μιλώντας για την φιλία του με τον εκλιπόντα χρησιμοποίησε το ρεφραίν και την τελευταία στροφή από το τραγούδι των Alter Bridge, "Blackbird".

Οι Alter Bridge πληροφορούμενοι το περιστατικό και συγκινημένοι από τον τρόπο που ο Lasaine επηρεάστηκε από το τραγούδι, πρόσφεραν ένα εισιτήριο σε αυτόν και ακόμα ένα στην κοπέλα του Korchev, συν τα αεροπορικά έξοδα της εμφάνισή τους στο House of Blues του Ντάλας.

«Με εξέπληξε και ήταν πολύ όμορφο αυτό που έκαναν», είπε ο Lasaine.

Οι δυο νέοι παρακολούθησαν την εμφάνιση και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Alter Bridge μετά το τέλος του show.

Το συγκρότημα έπαιξε το "Blackbird" αφιερώνοντάς το στη μνήμη του George Korchev.

Δείτε εδώ το "Blackbird" από την εμφάνιση των Alter Bridge στο House of Blues του Ντάλας.

  • SHARE
  • TWEET