Rocking.gr goes 360 Tour: Μεγάλος διαγωνισμός U2!

11/06/2010 @ 19:29
To Rocking.gr, σε μια προσπάθειά του να δώσει την ευκαιρία σε άτομα από όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσουν μεγάλες συναυλίες και σε συνεργασία με την Event Travel, δίνει την ευκαιρία σε δύο φίλους του συγκροτήματος να δουν τους U2 στη συναυλία τους στην Αθήνα (Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, Ολυμπιακό Στάδιο), με τα έξοδα της συναυλίας και της διαμονής πληρωμένα.



Πιο συγκεκριμένα, το Rocking.gr, σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα, προσφέρει ένα πακέτο διαμονής δύο ατόμων για ένα βράδυ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athens Golden City, και δύο εισιτήρια (Pitch) για την πιο αναμενόμενη συναυλία του Σεπτεμβρίου.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στο contest@rocking.gr ένα κείμενο 150 λέξεων με θέμα «μια προσωπική μου εμπειρία που συνδέεται με τους U2 και τα τραγούδια τους». To πιο εντυπωσιακό κείμενο θα δημοσιευθεί και θα βραβευθεί με το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού μας.

Τα email συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε σχετικό νέο στο site μας και θα ειδοποιηθεί μέσω τηλεφώνου και email.

Στο email συμμετοχής σας φυσικά μην παραλείψετε να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας μπορείτε να διαβάσετε σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μας, εδώ και εδώ.





Athens Golden City
  • SHARE
  • TWEET