Τυφώνας "Irene" εναντίον Sebastian Bach

30/08/2011 @ 09:43
Αντιμέτωποι με τον τυφώνα "Irene" βρέθηκαν οι κάτοικοι της Ανατολικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο τυφώνας έφτασε την κατηγορία 2 στην κλίμακα μέτρησης, υποχωρώντας στην κατηγορία 1 και, τελικώς, σε απλή τροπική καταιγίδα.

Απαραίτητα μέτρα, όπως υποχρεωτικές εκκενώσεις, λήφθηκαν από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλείς, ωστόσο πολλά ακίνητα δεν είχαν την ίδια τύχη. Ένας από τους άτυχους ιδιοκτήτες είναι και ο διάσημος τραγουδιστής Sebastian Bach, ο οποίος έχασε το σπίτι του στο New Jersey.

Ο Bach δημοσίευσε τα νέα στην σελίδα του στο Facebook αργά το βράδυ της Κυριακής: «Νιώθω μουδιασμένος, σοκαρισμένος και καταρρακωμένος. Το σπίτι που είχα εδώ και 21 χρόνια, με το οποίο πήρα μέρος στην εκπομπή «Cribs» του MTV, καταστράφηκε και πλέον θεωρείται μη κατοικίσιμο, λόγω των ακραίων πλημμυρών που προκλήθηκαν από τον τυφώνα».

«Έζησα σ' αυτό το σπίτι για δύο ολόκληρες δεκαετίες και δεν είδα ποτέ ούτε μία σταγόνα νερού στο υπόγειο ή οπουδήποτε αλλού μέσα στο κτίριο. Η "Irene" πλημμύρισε μία κοντινή δεξαμενή. Τα ορμητικά νερά έκοψαν στη μέση τη γέφυρα δίπλα στο σπίτι μου, στέλνοντάς την ακριβώς μέσα στο γκαράζ μου και χτυπώντας το σπίτι στα θεμέλιά του. Το υπόγειο, που παρέμενε στεγνό επί δύο δεκαετίες, είναι τώρα πλημμυρισμένο με νερό και δε μου επιτρέπουν καν να αντλήσω το νερό λόγω φόβων για ηλεκτροπληξία».

  • SHARE
  • TWEET