Τρία νέα κομμάτια στην πρώτη συναυλία των U2 μετά τον τραυματισμό του Bono

10/08/2010 @ 12:11
Τρία νέα κομμάτια έπαιξαν οι U2 στην come-back συναυλία τους, στο Τορίνο, την 6η Αυγούστου. Η ζωντανή αυτή εμφάνιση του συγκροτήματος ήταν και η πρώτη μετά τον τραυματισμό του Bono τον περασμένο Μάιο.



Μεταξύ των νέων κομματιών που ακούστηκαν στο εν λόγω show, ένα φέρει τον τίτλο "Glastonbury", προφανώς δανεισμένο από το μεγάλο ομώνυμο φεστιβάλ, στο οποίο και επρόκειτο να εμφανιστούν ως headliners φέτος, αλλά τελικά το άτυχο γεγονός έφερε τους Gorillaz στη θέση των U2. Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Michael Eavis, πάντως, επιβεβαίωσε πως ζήτησε από τους Ιρλανδούς να αναλάβουν τη θέση του headliner στο Glastonbury Festival του 2011.

Στο live ακούστηκαν δύο ακόμα νέα κομμάτια, η ακουστική μπαλάντα "North Star" και ένα intro με τίτλο "Return Of the Stingray Guitar", ενώ και με αφορμή τα γενέθλια του κιθαρίστα του group, The Edge, η μπάντα ζήτησε από το κοινό να του αποδώσει τον κατάλληλο φόρο τιμής. Στις εκπλήξεις της συναυλίας συγκαταλέγεται βέβαια και η εκτέλεση του "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me", το οποίο είχε να ακουστεί ζωντανά από το 1998.

Ιδού και το video του "Glastonbury":



Υπενθυμίζουμε ότι οι U2 θα εμφανιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου.
  • SHARE
  • TWEET