Tρεις νέοι δίσκοι, ταυτόχρονα, από τους Boris!

Η διανομή τους γίνεται προς το παρόν μόνο στις συναυλίες τους

05/05/2015 @ 09:48
Οι Γιαπωνέζοι, Boris, οι οποίοι πέρσι κυκλοφόρησαν έναν απολαυστικό δίσκο (εδώ η κριτική μας για το "Noise") έβγαλαν πριν τρεις μέρες στον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους, στο τραπέζι (κυριολεκτικά!) τρεις νέες κυκλοφορίες.

Το τρίο όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει απο drone metal, sludge, thrash, noise-rock, psychedelic rock, punk, ambient, noise, μέχρι και pop, οπότε κανείς δεν μπορεί να περιμένει τι θα ακούσουμε φέτος απο αυτούς.

Τα "Urban Dance", "Warpath" και "Asia" κυκλοφορησαν ξαφνικά και προς το παρόν η διανομή τους γίνεται μόνο στις συναυλίες τους που πραγματοποιούνται σε Ιαπωνία και Αυστραλία. Οι δίσκοι τιτλοφορούνται με μικρό "b" στο όνομα της μπάντας, κάτι που συνηθίζεται σε περισσότερο πειραματικές κυκλοφορίες τους ("Flood", "The Thing Which Solomon Overlooked...", "Dronevil", "Vein").

Οι Γιαπωνέζοι εκτός των άλλων, διασκεύασαν το "Lithium" των Nirvana, στο φετινό tribute δίσκο "Whatever Nevermind", το οποίο περιέχει κομμάτια απο τους Torche, Kylesa, Thou, TouchΓ Amor και Young Widows.

Tα tracklisting:

"Urban Dance"
1. un, deux, trois
2. Surrender
3. Choreographer
4. Endless
5. game of death

"Warpath”
1. midgard schlange
2. behind the owl
3. dreamy eyed panjandrum
4. voo-vah

"Asia"
1. terracotta warrior
2. ant hill
3. talkative lord vs silence master
  • SHARE
  • TWEET