Hayley Williams: «Αυτοί είναι οι Fugazi μου»

Η ηγέτιδα των Paramore ήταν καλεσμένη των Turnstile στην παρουσίαση του "Never Enough" στο Brooklyn

10/06/2025 @ 11:06

Οι Turnstile επέστρεψαν και επίσημα με το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ "Never Enough", και διανύουν μια πολυάσχολη εβδομάδα.

Το συγκρότημα, πραγματοποίησε ένα release show για το εκπληκτικό τέταρτο άλμπουμ του στο "Under The K Bridge Park" του Μπρούκλυν, προσφέροντας ένα καταιγιστικό σετ 24 κομματιών, βασισμένο επί το πλείστον στο "Never Enough" και τον, κλασικό πλέον, προ τετραετίας προκάτοχό του, "Glow On".

Στα πλαίσια του σετ των Turnstile, καλεσμένη της μπάντας επί σκηνής ήταν η Hayley Williams, ηγέτιδα των Paramore, αποδίδοντας ζωντανά την σύμπραξή των μουσικών στο "Seein' Stars", μέσα από το νέο άλμπουμ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ερασιτεχνική λήψη της στιγμής, εδώ.

Επιπρόσθετα, η Williams, όπως και η Faye Webster, ήταν καλεσμένες των Turnstile στην πρεμιέρα του συνοδευτικού φιλμ "Turnstile: Never Enough" που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Festival τις προηγούμενες ημέρες.

Η μουσικός, αργότερα, με story της στον λογαριασμό της στο Instagram, αναφέρθηκε στους Turnstile ως τους «δικούς της Fugazi»:

«Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα Turnstile, αλλά ήταν πριν από πάνω από δέκα χρόνια και ήμουν στα πρώτα 20 μου. Έχω αγαπήσει κάθε εκδοχή της μπάντας τους μέχρι τώρα. Ένα μουσικό είδος είναι μια ετικέτα, αλλά η κοινότητα είναι "ζωντανή". Οι Turnstile αντιπροσωπεύουν τόσα πολλά απλώς και μόνο με το να εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι. Ίσως γι’ αυτό μπορούν να ανήκουν στο κοινό τους άνθρωποι από κάθε είδους υπόβαθρο. Είναι οι δικοί μου Fugazi, αλλά είναι και φίλοι μου. Ευχαριστώ για την έμπνευση!»

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Τετάρτη 11 Ιουνίου, οι Turnstile θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, σε μια, όπως διαφαίνεται, εξέχουσας σημασίας συναυλία.

Όσον αφορά το εξαιρετικό "Never Enough", ο Αντώνης Αντωνιάδης σημειώνει στην επίσημη παρουσίαση του Rocking:

«...το νέο άλμπουμ των Turnstile πετυχαίνει να είναι hardcore punk, παρόλο που τα γρήγορα κι επιθετικά σημεία έχουν μειωθεί αισθητά, και, συγχρόνως, να είναι τόσα πολλά περισσότερα πράγματα, τα οποία, μπορεί στην αρχή να σου ξενίσουν, αλλά μετά από λίγο βγάζουν τέλειο νόημα. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα των τραγουδιών αλλά, κυρίως, με το πως δένουν το ένα με το άλλο, δημιουργώντας ένα έργο ενιαίο που ενσαρκώνει τέλεια το καλλιτεχνικό όραμα των δημιουργών του​...

Τα λέει και ο τίτλος εξάλλου. Δεν χορταίνονται οι Turnstile, δεν είναι ποτέ αρκετοί. Γι’ αυτό, και την επόμενη μέρα, όλοι πάλι θα θέλουν ένα κομμάτι τους. Αλλά, με τον ρυθμό που εξελίσσονται, σύντομα δεν θα είναι και τόσο εύκολο να το βρείτε. Γι’ αυτό φροντίστε άμεσα να καβαλήσετε τον ροζ συννεφάκι τους και να χαθείτε στον μπλε ουρανό. Δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσετε».

 

  • SHARE
  • TWEET