Τον Μάιο για δύο ημερομηνίες οι Bolt Thrower στην Ελλάδα

11/01/2010 @ 07:52
Όπως ανακοινώνουν από το επίσημο site τους, οι death metallers Bolt Thrower, θα έρθουν για πρώτη φορά για δύο συναυλίες στην Ελλάδα, στις 29 και 30 Μαϊου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Οι ίδιοι δηλώνουν χαρακτηριστικά:

«Είχαμε βαρεθεί να μας παρενοχλούν οι πορωμένοι Έλληνες fans που μας ακολουθούσαν στις περιοδείες μας τόσα χρόνια και έτσι αποφασίσαμε να ενδώσουμε στις παρακλήσεις τους και να παίξουμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά.»



Στις 29 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη τα support θα είναι οι Terrordrome και οι Mass Infection και στις 30 Μαϊου στην Αθήνα οι Suicidal Angels και οι Inveracity.

Να σημειωθεί επίσης ότι στην επερχόμενη περιοδεία τους οι Bolt Thrower θα έχουν μαζί τους τους Rotting Christ.

Kαλώς να τους δεχτούμε λοιπόν.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.boltthrower.com/tour/tourdates.php

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=35512005&blogId=525373030

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 Ευρώ, ύστερα από απαίτηση του ιδίου του συγκροτήματος για όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου, σε συνδυασμό βέβαια με τα έξοδα (Αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση των clubs, αμοιβές καλλιτεχνών, ενοικίαση εξοπλισμού backline, διαμονή, διατροφή, εσωτερικές μετακινήσεις, εκτυπώσεις, διαφήμιση, φόροι - κρατήσεις, κ.λ.π., που πάντα σε χώρες όπως π.χ. η Ελλάδα, η Ιαπωνία, η Αυστραλία, κ.λ.π., δηλαδή χώρες που είναι πιο απομακρυνσμένες από τον υπόλοιπο κόσμο, είναι σημαντικά αυξημένα) και την ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων από μέρους τους. Και αυτό είναι προς τιμήν τους!

Όμως περιπτώσεις σαν και αυτή των BOLT THROWER πραγματικά σπανίζουν στην μουσική βιομηχανία και όχι μόνο.Έχουν τα δικά τους κριτήρια και πάντα ακολουθούν την δικιά τους φιλοσοφία. Όμως αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι και όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα που ζητούν αμοιβές μέσα σε λογικά πλαίσια, δρούν λανθασμένα. Το αντίθετο μάλιστα. Δουλεύουν και πρέπει να αμοίβονται, όπως συμβαίνει με κάθε άνθρωπο. Κανένας μα κανένας στον κόσμο δεν θέλει να εργάζεται δωρεάν (εκτός από τις περιπτώσεις του εθελοντισμού), έτσι δεν είναι; Και τέλος αυτή η αναφορά - διευκρίνηση έγινε με σκοπό την αποφυγή ανούσιων και ανομοιογενών συγκρίσεων.
  • SHARE
  • TWEET