Το πρώτο τους DVD/CD θα κυκλοφορήσουν οι The Answer

08/04/2011 @ 10:55
Στις 23 Μαΐου θα κυκλοφορήσει από τη Spinefarm Records το "412 Days Of Rock 'N' Roll" των Ιρλανδών retro hard rockers The Answer.

Ποιό θα είναι το αντικείμενο του; Μα φυσικά οι 118 εμφανίσεις τους, στα πλαίσια της παγκόσμιας "Black Ice" περιοδείας των AC/DC, η οποία πέρασε και από τα μέρη μας, με ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρας.

Θα περιλαμβάνει επίσης διάφορα bonus «καλούδια», όπως το video clip/διασκευή στο "Rock 'N' Roll Outlaw" των Rose Tattoo, καθώς κι επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις 412 ημέρες που πέρασαν στο πλευρό των AC/DC.

«Την περίοδο εκείνη θελήσαμε να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε κόσμο, είτε με πλοίο από το ένα άκρο του Καναδά ως το άλλο της Αμερικής, είτε ακόμα περνώντας κάμποση ώρα οδικώς στα σύνορα Σερβίας και Ελλάδας. Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον κι ανυπομονούμε να ξαναβγούμε για live. Έχουμε ήδη 17 καινούργια τραγούδια, που στις πρόβες τα παίζουμε με τα προηγούμενα, σε διαφορετική σειρά κάθε φορά, και μόλις θα είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν μας βλέπω για κανα-δυο χρόνια σε περιοδεία», δήλωσε ο τραγουδιστής της μπάντας, Cormac Neeson.
  • SHARE
  • TWEET