Το νέο album των Dropkick Murphys, με συμμετοχή του Bruce Springsteen

21/01/2011 @ 09:33
Έτοιμος είναι ο έβδομος δίσκος των Ιρλανδο-Αμερικανών Dropkick Murphys.

Το album τιτλοφορείται "Going Out In Style" και πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Η μπάντα εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε σε όλους εσάς το καινούριο μας album, το οποίο πιστεύουμε ότι αποτελεί την καλύτερή μας δουλειά έως σήμερα, και ανυπομονούμε να παίξουμε ζωντανά όλα τα καινούρια τραγούδια. Το "Going Out In Style" θα σηματοδοτήσει τον έβδομο δίσκο μας και τον πρώτο με καινούριο υλικό για πάνω από τρία χρόνια!».

«Μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες που θα οδηγήσουν μέχρι την 1η Μαρτίου και την επίσημη κυκλοφορία, θα γίνονται συστηματικά update σχετικά με το album, τις προσφορές των προ-παραγγελιών, αλλά και κάποιους διαγωνισμούς. Επίσης, στην ιστοσελίδα μας θα γίνουν διαθέσιμα για streaming κάποια τραγούδια από το album, καθώς και η πρεμιέρα του πρώτου video clip».

Αξίζει να σημειωθεί πως στη νέα αυτή δουλειά των Dropkick Murphys θα συμμετάσχει και ο Bruce Springsteen, δανείζοντας τη φωνή του σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου, που δεν είναι άλλο από τη διασκευή στο "Peg O' My Heart" του 1913.

Προς το παρόν, η μπάντα γνωστοποίησε τους τίτλους των κομματιών και το εξώφυλλο του "Going Out In Style", τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

01. Hang Em High
02. Going Out In Style
03. The Hardest Mile
04. Cruel
05. Memorial Day
06. Climbing A Chair To Bed
07. Broken Hymns
08. Deeds Not Words
09. Take Em Down
10. Sunday Hardcore Matinee
11. 1953
12. Peg O’ My Heart
13. The Irish Rover
  • SHARE
  • TWEET