Το άνοιξη το ντοκιμαντέρ του Bill Callahan

27/01/2012 @ 10:05
Το ντοκιμαντέρ του Bill Callahan "Apocalypse: A Bill Callahan Tour Film", σκηνοθετημένο από την Hanly Banks, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη.

Το θέμα του θα είναι η περιοδεία που έκανε ο Bill Callahan το 2011 για να υποστηρίξει το δίσκο του "Apocalypse", ο οποίος αγκαλιάστηκε από κοινό και κριτικούς. Η ίδια η Haly Banks περιέγραψε το ντοκιμαντέρ σαν «μια συλλογή live εμφανίσεων μαζί με μια πληθώρα περιστατικών από το δρόμο».

Το ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί στα πλαίσια του kickstarter, ενός project κατά το οποίο πρέπει πρώτα να συμπληρωθεί συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ώστε να χρηματοδοτείται το εκάστοτε εγχείρημα και έπειτα αυτό λαβαίνει χώρα. Το κεφάλαιο έχει συμπληρωθεί και η κυκλοφορία του είναι πλέον δρομολογημένη. Όσοι στήριξαν το εγχείρημα (ή αποφασίσουν να το στηρίξουν ακόμα και τώρα προσφέροντας το ελάχιστο ποσό του ενός δολαρίου) θα λάβουν πρωτότυπα δώρα, όπως ένα mix CD από τον Bill Callahan, μια φωτογραφία του Callahan να κρατάει φωτογραφία του ενδιαφερόμενου, προσωπικά δώρα από τον Callahan, συλλεκτικά βινύλια, παζλ με το εξώφυλλο του "Apocalypse" και πολλά ακόμα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό teaser του ντοκιμαντέρ:

  • SHARE
  • TWEET