Το Δεκέμβριο θα συνεχιστεί η αναζήτηση για νέο τραγουδιστή από τους Velvet Revolver

08/11/2011 @ 10:47
Το σήριαλ για τον καινούργιο τραγουδιστή των Velvet Revolver συνεχίζεται.

Απ' ό,τι φαίνεται, η αναζήτηση θα συνεχιστεί το Δεκέμβρη, με νέες audition. Ο Duff McKagan δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα προσπάθεια: «Μάλλον θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για κάποιον μέσα στο Δεκέμβρη, κάτι που είναι σίγουρα καλό. Πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου πως θα έχουμε αποτέλεσμα».

Ο Slash ήταν πιο λιτός στις δηλώσεις του, λέγοντας απλά πως «σκοπεύουμε να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο με κάποιους τραγουδιστές και αυτό είναι ό,τι μπορώ να σας πω».

Τους τελευταίους μήνες, φήμες ήθελαν διάφορους τραγουδιστές να παίρνουν θέση πίσω από το μικρόφωνο των Velvet Revolver. Ο Corey Taylor των Stone Sour και των Slipknot φαίνεται πως πέρασε audition, ενώ ενδεχόμενη συμμετοχή του Myles Kennedy στη μπάντα διαψεύστηκε.
 
Ο Scott Weiland, ο οποίος με την αποχώρησή του άφησε κενή τη θέση του frontman των Velvet Revolver, είχε δηλώσει πως είναι ανοιχτός σε νέα συνεργασία με το συγκρότημα κάποια στιγμή στο μέλλον.

H μπάντα τον προηγούμενο μήνα, επ' ευκαιρίας ενός φιλανθρωπικού show, ανέβηκε στη σκηνή με διάφορους πιθανούς τραγουδιστές και ίσως η λύση βρεθεί ανάμεσα σε αυτούς.
  • SHARE
  • TWEET