To καλοκαίρι ο νέος δίσκος των Megadeth

Ο Dave Mustaine δήλωσε πως τον Ιανουάριο θα ηχογραφηθεί ο διάδοχος του"Super Collider"

07/11/2014 @ 10:19
O ηγέτης της ιστορικής metal μπάντας μιλώντας στο περιθώριο των βραβείων του περιοδικού "Classic Rock" έδωσε την είδηση της επιστροφής των Megadeth.

«Τελειώσαμε με τη διαδικασία της σύνθεσης των τραγουδιών και θα ξεκινήσουμε να ηχογραφούμε τον Ιανουάριο. Θα περιοδεύσουμε τον Αύγουστο παρέα με μια μεγάλη Βρετανική metal μπάντα σε ΗΠΑ και Ν. Αμερική. Ελπίζω ο νέος δίσκος να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι».

Σε συνέντευξή του πριν έξι μήνες ο ντράμερ, Shawn Drover, σε ερώτηση αν θα υπάρξουν νέες μουσικές αναζητήσεις στη νέα δουλειά τους, απάντησε πως δεν το νομίζει. «Σε σχέση με το στιλ αλλά και τον ήχο, σίγουρα δοκιμάσαμε άλλα πράγματα αυτά τα χρόνια» είπε ο Drover, που συνέχισε τονίζοντας πως «προσωπικά, πάντα είμαι υπέρ της heavy και γρήγορης πλευράς μας, έτσι συνθέτω, είναι μέσα στο DNA να γράφω βαριά ριφ».

Την ίδια άποψη είχε και ο μπασίστας, David Ellefson, ο οποίος σχολιάζοντας την αρνητική, από κάποιους, υποδοχή του "Super Collider", ανέφερε πως τα σχόλια τους κάνουν να γελούν αλλά θεωρεί πως ο επόμενος δίσκος θα είναι πολύ διαφορετικός.
  • SHARE
  • TWEET