Τίτλος, ημερομηνία κυκλοφορίας και εξώφυλλο για τον νέο δίσκο των Accept

Στην τελική ευθεία για τον διάδοχο του "Stalingrad" οι Γερμανοί heavy metallers

02/04/2014 @ 20:12
Στις 18 Ιουλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως ο νέος δίσκος των Accept με τίτλο "Blind Rage". Παραγωγή, μίξη και mastering ανέλαβε και πάλι ο Andy Sneap, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Daniel Goldsworthy.

«Κάτι συνέβη σε μας, κάτι που απευθύνονται ορμητικά στο υποσυνείδητο», σχολιάζει ο βασικός συνθέτης Wolf Hoffmann. «Είναι άγριο και τρομακτικό και ονομάζεται "Blind Rage"!»

«Το εξώφυλλο δείχνει το θηρίο να έρχεται κατά πάνω μας -με τυφλή οργή- σε όλο τον πλανήτη. Όπου κι αν πάμε, κάθε φορά που ανοίγει κανείς την τηλεόραση, τυφλή οργή βρίσκεται σε εξέλιξη, είτε πρόκειται για φυσικές καταστροφές είτε για την παραφροσύνη των ανθρώπων», δηλώνει ο κιθαρίστας των Accept.

To "Blind Rage" ακολουθεί στην δισκογραφία των Γερμανών heavy metallers το προ διετίας "Stalingrad", το οποίο είχε διαδεχθεί το σπουδαίο άλμπουμ επιστροφής του 2010, "Blood Of The Nations".

Και τα δύο αυτά άλμπουμ είχαν βρεθεί σύμφωνα με τους συντάκτες του Rocking.gr ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες του 2012 και του 2010 αντίστοιχα.

  • SHARE
  • TWEET