Tι σχέση έχει ο John Lennon με τον Al Pacino;

Ο μεγάλος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν γερασμένο ροκά στον οποίο θα συμβεί κάτι αναπάντεχο

14/11/2014 @ 17:48
Αρχικά η νέα ταινία του Al Pacino λεγόταν "Imagined" και πλέον "Danny Collins" και δείχνει να είναι η συνέχεια των πολύ καλών επιλογών του σπουδαίου ηθοποιού τα 2 τελευταία χρόνια.

Στην ταινία, ο Pacino είναι ένας πρώην rock star που γερνάει αλλά δεν αποχωρίζεται τις κακιές συνήθειές του, ενώ δεν έχει γράψει μουσική για 20 χρόνια. Μόλις όμως ο μάνατζέρ του, ανακαλύπτει με καθυστέρηση 40 ετών, ένα γράμμα από τον John Lennon προς αυτόν, η ζωή του θα αλλάξει,, έστω και αργά.
H ταινία εμπνεύστηκε εν μέρει από την ιστορία του βρετανού folk τραγουδιστή Steve Tilston που είχε λάβει κι αυτός γράμμα από τον Lennon.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης, Ryan Adams είναι αυτός που θα γράψει τη μουσική και τα τραγούδια. Θα συνεργαστεί εκ νέου με τον συνθέτη Theodore Shapiro, με τον οποίο είχε γράψει πέρσι το "Stay Alive" για την ταινία "The Secret Life of Walter Mitty".

Εκτός από τα τραγούδια του Αdams η ταινία θα έχει και πολλά του Lennon. Θα βγει στις αίθουσες το 2015, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία.

dannycollins_poster

  • SHARE
  • TWEET