Θέλει ή όχι reunion των Sepultura ο Max Cavalera;

Έκπληκτος δηλώνει ο Max με την δήλωση του Igor Cavalera για επανένωση του κλασικού lineup

09/12/2014 @ 11:33
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Aυστραλίας, ο Max Cavalera ρωτήθηκε –ως συνήθως- για πιθανό reunion του αρχικού και κλασικού lineup των Sepultura.

Και αυτό, καθώς πρόσφατα ο αδελφός του Igor, είπε πως ελπίζει πραγματικά να συμβεί κάτι τέτοιο. «Πραγματικά με εξέπληξε, καθώς πίστευα πως το θέμα έχει πεθάνει. Έχω χάσει προ πολλού την ελπίδα. Δεν βλέπω πως μπορεί να συμβεί. Ζούμε πια σε διαφορετικούς κόσμους με τα παιδιά των Sepultura. Η μαγεία χάθηκε και είμαι πεπεισμένος πως ένα reunion δεν είναι σωστό. Ας αφήσουμε τις αναμνήσεις όπως είναι…»

Τόνισε βέβαια πως είναι περήφανος για όσα έκανε τότε, και οι οπαδοί δεν έχουν παρά να ανατρέξουν σε δίσκους ή στο YouTube να τα δουν και να τα ακούσουν. Ο κιθαρίστας των Sepultura, Andreas Kisser  πριν τρεις μήνες είχε πει πως το θέμα της επανένωσης είναι εκενυριστικό και πως όλη αυτή η πίεση προέρχεται από την πλευρά του Max και της γυναίκας του.

Ο Μax Calavera είχε αποχωρήσει το 1996 όταν η σύζυγός του απολύθηκε από μάναζτερ της μπάντας. Ο Igor τον ακολούθησε το 2006.
  • SHARE
  • TWEET