The Killers: Ήρθε η ώρα να γίνουν τεράστιοι!

09/12/2004 @ 06:03
Μετά τις ΗΠΑ και τη Βρετανία, και η Αυστραλία "χρύσωσε" τους Killers! Το album "Hot Fuss" έγινε χρυσό και στη μακρινή ήπειρο, στην οποία οι Killers θα βρεθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων για... καλοκαιρινές συναυλίες! Είναι πλέον παγκόσμιο το φαινόμενο των Killers οι οποίοι έχουν αρκετό μέλλον μπροστά τους! Το μέλλον αυτό, μάλιστα, φαντάζει ακόμα πιο ευοίωνο από τη στιγμή που το συγκρότημα από το Λας Βέγκας προτάθηκε για 3 Grammy: για το καλύτερο rock album, για το rock τραγούδι της χρονιάς ("Somebody Told Me") και για τη rock σύνθεση από group στο ίδιο τραγούδι!

Αυτό αναμένεται να εκσφενδονίσει τη δημοτικότητα και τις πωλήσεις του γκρουπ στη πατρίδα του! Στη χώρα μας, το "Somebody Told Me" έχει ανέβει στα 70 πρώτα του ραδιοφωνικού chart του Music Control και συνεχίζει ακάθεκτο!


Οι Killers θα επισκεφθούν τη Βρετανία τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο για σειρά συναυλιών και ενώ στις 13 Φεβρουαρίου θα μάθουν πόσα και ποια Grammy θα λάβουν, τον Μάρτιο θα επισκεφθούν την Ιαπωνία!

Το νέο single των Killers είναι το "Mr. Brightside" το οποίο θα ξεκινήσει να μεταδίδεται ως video clip στο MAD TV μετά τις γιορτές!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET