Θα εμφανιστούν οι Pink Floyd στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

03/08/2012 @ 12:25
Σύγχυση φαίνεται να επικρατεί σχετικά με την εμφάνιση (ενός μέρους) των Pink Floyd στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Από τη μία, ο Ed Sheeran επιβεβαίωσε πως θα κάνει ένα ντουέτο με κάποια μέλη του θρυλικού συγκροτήματος. Υπήρξε η φήμη πως ο τραγουδιστής θα συμπράξει με τους The Who στην τελετή της 12ης Αυγούστου, όμως όπως αποκάλυψε σε αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό, το συγκρότημα με το οποίο θα εμφανιστεί είναι οι Pink Floyd.

Ερωτηθείς για το αν θα εμφανιστεί, αυτός απάντησε: «Θα παίξω στην τελετή λήξης, κάτι που θα είναι φανταστικό. Πολλοί νομίζουν ότι θα πω κάποιο τραγούδι με τους The Who, αλλά αυτό δεν ισχύει - θα εμφανιστώ με τους Pink Floyd. Θα πούμε το "Wish You Were Here".»

Ο Sheeran έπειτα αποκάλυψε πως η εμφάνιση αυτή θα περιλαμβάνει σίγουρα τον Nick Mason, αλλά δεν ξέρει αν ο Roger Waters ή ο Dave Gilmour θα είναι παρόντες.

Από την άλλη πλευρά, ο Nick Mason στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, λίγο μετά από τη δημοσίευση των δηλώσεων του Sheeran έγραψε πως τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμη.

Το lineup της τελετής λήξης, η οποία θα είναι μία γιορτή για τα 50 χρόνια τα βρετανικής μουσικής, έχει κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό, με μόνο τις συμμετοχές των The Who, των Kaiser Chiefs, των Take That, του George Michael και της Emeli Sande να έχουν επιβεβαιωθεί.
  • SHARE
  • TWEET