Chad Smith, Mike Portnoy, Taylor Hawkins κ.ά. σε συναυλία προς τιμήν του Neil Peart

Πλήθος προσκεκλημένων θα τιμήσει τον εκλιπόντα θρύλο στα πλαίσια του φετινού Modern Drummer Festival

10/09/2020 @ 13:47

Η φετινή, εικοστή, εκδοχή του Modern Drummer Festival σε συνεργασία με την streaming πλατφόρμα LiveXlive ανακοίνωσε τη διεξαγωγή συναυλίας προς τιμήν του Neil Peart, που απεβίωσε τον περασμένο Ιανουάριο..

Η εκδήλωση στη μνήμη του θρυλικού ντράμερ των Rush, θα περιλαμβάνει πλήθος σπουδαίων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων οι Cindy Blackman-Santana, Chad Smith (Red Hot Cili Peppers), Taylor Hawkins (Foo FIghters), Carmine Appice, Keith Carlock, Todd Sucherman (Styx), Kenny Aronoff, Gregg Bissonette (Ringo Starr), Ray Luzier (Korn) and Kristina Schiano.

To φεστιβάλ θα περιλαμβάνει και ως ειδικούς καλεσμένους τους Carl Palmer, Eric Singer (Kiss), Mike Portnoy, Eric Leiderman ("Late Night With Seth Meyers"), Les DeMerle, Brian Tichy, Jason Bittner (Overkill), Don Lombardi, Charlie Benante (Anthrax), Jonathan Moffett.

Η εκδήλωση, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με τη μετάδοσή της να είναι έναντι αντιτίμου από το Fite.TV, ενώ το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί ως χορηγία σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά ογκολογικές παθήσεις από το Cedar-Sinai Medical Center στο Los Angeles.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ για ένα οδηγό δισκογραφίας των Rush, και εδώ μπορείτε να θυμηθείτε 10 φορές που ο Neil Peart μας μάγεψε με τους στίχους του.

  • SHARE
  • TWEET