Τα opening acts για τις συναυλίες των Aura Noir και Cathedral στη χώρα μας

08/09/2011 @ 10:37
Profane Prayer, Omega, Mediocracy, Slaughtered Priest και Astrarot τα support groups για τις συναυλίες των Aura Noir.

Πιο συγκεκριμένα, τη συναυλία της Αθήνας (Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου) θα ανοίξουν οι επίτιμοι προσκεκλημένοι των Aura Noir, Mediocracy, από τη Ρουμανία. Η συνέχεια θα γίνει με τους Θεσσαλονικείς black/thrashers Omega, ενώ τη σκυτάλη στους headliners θα παραδώσουν οι Profane Prayer, οι οποίοι κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά.

Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης (Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου) θα προλογίσουν οι extreme thrashers Astrarot, Slaughtered Priest και Omega.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου @ An Club, Αθήνα
Πόρτες: 21.00

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη
Πόρτες: 21.00

Είσοδος:
€20 (τα πρώτα 200 εισιτήρια της προπώλησης) | €25 (ταμείο)

Σημεία προπώλησης:
Θεσσαλονίκη: Metropolis (Tσιμισκή 33) | Tickethouse (Μητροπόλεως 102)
Αθήνα: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς) | Ticketpro.gr | Evenbrite.com

Βίαιες black μελωδίες, σαρωτικός thrash οδοστρωτήρας, αυθεντικό oldschool attitude: οι Aura Noir, οι πρωτεργάτες του black thrash και σπουδαιότεροι αναβιωτές του Μεγάλου metal ήχου, έρχονται -στα πλαίσια της πρώτης headlining ευρωπαϊκής περιοδείας τους- στην Ελλάδα την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, για να χαρίσουν ασχήμια και επιθετικότητα, σε δύο μοναδικά lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (αντίστοιχα).



Violet Vortex (original line-up), Infidel, Black Juju και High Noon τα supports για τις συναυλίες των Cathedral.



Στην Αθήνα, στο Gagarin 205, τη βραδιά της 1ης Οκτωβρίου καλούνται να ζεστάνουν οι μοναδικοί Infidel, οι οποίοι μετά το εκπληκτικό "I, Oathbreaker" το 2006 από την EMI, κυκλοφορούν τη δεύτερη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τίτλο "King Of Cynical Control". Η συνέχεια περιλαμβάνει μία επιστροφή-έκπληξη με τους τρομερούς doom metalers Violet Vortex στην αυθεντική τους σύνθεση και για ένα και μοναδικό show, αφιερωμένο στους επί 21 ολόκληρα χρόνια επηρεαστές της doom metal σκηνής Cathedral!

Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης (Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου στο Block 33) θα ανοίξουν οι Θεσσαλονικείς High Noon και οι Black Juju από τη Λάρισα.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου @ Block 33, Θεσσαλονίκη
Πόρτες: 21.00 | eventbrite link

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου @ Gagarin205, Αθήνα
Πόρτες: 21.00 | eventbrite link

Είσοδος:
€20 (lim eventbrite discount)
€25 (τα πρώτα 400 εισιτήρια της προπώλησης)
€30 (ταμείο / υπόλοιπο προπώλησης)

Σημεία προπώλησης:
Θεσσαλονίκη: Metropolis (Tσιμισκή 33) | Tickethouse (Μητροπόλεως 102) | Eventbrite.com
Λάρισα: Rock City (Παλαμά 9)
Αθήνα: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς) | Ticketpro.gr | Evenbrite.com

Μετά από 21 χρόνια πορείας και 9 εκπληκτικούς δίσκους, οι ιστορικοί doomsters Cathedral γράφουν το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας τους επί σκηνής: στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, το θρυλικό σχήμα του Lee Dorian, λίγο πριν την οριστική διάλυσή του, θα δώσει στους Έλληνες οπαδούς του τη μοναδική ευκαιρία να τους δουν για τελευταία φορά ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις 30 Σεπτεμβρίου στο Block 33 και 1 Οκτωβρίου στο Gagarin 205, οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Cathedral κλείνουν έναν τεράστιο κύκλο μουσικής πορείας, χαρίζοντας στο κοινό που τόσο τους αγάπησε δύο σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις, αμέσως πριν την οριστική τους διάλυση - μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET