Τα μέλη των Cynic (πρώην των Death), Paul Masdival και Sean Reinert, αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Ο Sean Reinert αποκαλύπτει μια άσχημη εμπειρία του

09/05/2014 @ 11:01
Τα πρώην μέλη των Death και νυν των Cynic, Paul Masdival και Sean Reinert, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι, μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Ο Paul Masdival, 43 ετών, αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στην οικογένειά του και τους φίλους του το 1991. Αργότερα άρχισε να εξερευνά τα gay club καθώς βρισκόταν σε περιοδεία, δήλωσε στην εφημερίδα Los Angeles Times. «Είναι κάτι διαφορετικό το να έχεις ερωτικές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και να «το παίζεις» gay γιατί είναι αντισυμβατικό και διαφορετικό το να το ζεις πραγματικά.»

Στον Sean Reinert, 42 χρονών, χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για να το παραδεχτεί. «Ήξερα ότι ενδόμυχα ήθελα κι εγώ να πάω σε αυτά τα club. Αλλά τότε, είχα στερεότυπα στο μυαλό μου και πίστευα ότι το να είσαι gay σημαίνει να φοράς φορέματα και αμάνικα. Δεν είχα κανένα αρρενωπό metal είδωλο που να είναι gay.»

Ο Sean Reinert αποκάλυψε, μάλιστα, μια προσωπική του εμπειρία: «Κάποτε βγήκα ραντεβού με έναν άθλιο τύπο ο οποίος έγραψε γι' αυτό στο blog του. Οπότε, για χρόνια, αν έγραφες το όνομά μου στο Google, η δεύτερη επιλογή που σου εμφανιζόταν μετά το Sean Reinert Drummer ήταν το Sean Reinert Gay

Ο Masdival και ο Reinert παραδέχτηκαν στην Los Angeles Times ότι ήταν αγχωμένοι που επρόκειτο να αποκαλύψουν δημοσίως τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. «Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε αληθινοί», δήλωσε ο Masdival.

«Οι ομοφυλόφιλοι είναι παντού», προσέθεσε ο Reinert. «Κάνουν κάθε δουλειά, παίζουν κάθε μουσική. Πάντα ήμασταν παντού. Μου πήρε πολλά χρόνια να βρω το θάρρος να πω ‘αν έχει κάποιος πρόβλημα με αυτό, ας πετάξει τους δίσκους μας, είναι δικό του το πρόβλημα’.»

Σε άλλα, πιο ...μουσικά νέα, οι Cynic έδωσαν στη δημοσιότητα ένα bonus track του φετινού τους δίσκου. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET