Συνεχίζεται η "Omens Over Greece" tour των Sorrowful Angels. Κερδίστε CD και t-shirt!

12/03/2012 @ 11:03
Οι Sorrowful Angels επιστρέφουν δυναμικά με την κυκλοφορία του δεύτερου studio album τους, "Omens".

Οι Sorrowful Angels από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους τάραξαν τα νερά της ελληνικής και όχι μόνο underground σκηνής. Συνδυάζουν μοναδικά το μελωδικό metal με dark αισθητική και ηλεκτρονικούς ήχους. Το 2009 παρουσίασαν το ντεμπούτο album τους "Ship In Your Trip", που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο Τύπο. Και σήμερα οι Sorrowful Angels επιστρέφουν με την εκρηκτική δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά, που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα... και ο τίτλος αυτής "Omens".
 
Ως opening act στη συναυλία των Paradise Lost το Μάρτιο που μας πέρασε, μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το "Omens". Το "Omens" διατηρεί τη μελωδικότητα του πρώτου άλμπουμ, επεκτείνοντας τη μουσική παλέτα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά στοιχεία και στους φωνητικούς πειραματισμούς. Με πιο σκληρό περίβλημα, κινείται στη σκοτεινή και ατμοσφαιρική πλευρά του gothic, οδηγώντας την μπάντα σε μονοπάτια που δεν έχει εξερευνήσει ως τώρα...

Στις 17 Φεβρουαρίου το "Omens" ξεκίνησε το ταξίδι του με καράβι τη Warner/Legend Records… και οι Sorrowful Angels ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν ζωντανά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Ετοιμαστείτε... Omens will hunt you down!


"Omens Over Greece Tour" Live Dates:
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου - Αθήνα - Jasmin Rock Club
Παρασκευή, 2 Μαρτίου - Θεσσαλονίκη - EightBall Club  
Σάββατο, 3 Μαρτίου - Καβάλα - Jazz Rock
Σάββατο, 17 Μαρτίου - Τρίκαλα - Κεντρική Πλατεία
Κυριακή, 18 Μαρτίου – Λάρισα – Stage Club
Κυριακή, 1 Απριλίου - Ναύπλιο - Road Bar

More dates to be announced...

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρία αντίτυπα του "Omens" και δύο t-shirt από το merchandise του συγκροτήματος.

Για να κερδίσετε κάτι από αυτά, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Sorrowful Angels" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση) αλλά και το δώρο που επιθυμείτε να διεκδικήσετε (CD ή t-shirt), μέχρι την Πέμπτη, 15 Μαρτίου στις 21:00.

Οι πέντε συνολικά νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET