Συνέχεια στο σήριαλ της σύλληψης του Randy Blythe

03/07/2012 @ 11:44
Σύμφωνα με το τσέχικο website Blesk.cz, ο frontman των Lamb of God, Randy Blythe, θα παραμείνει στην φυλακή Pankrác της Πράγας για τις επόμενες μέρες, κατηγορούμενος για τον θανάσιμο τραυματισμού ενός οπαδού πριν δύο χρόνια.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως ο Blythe θα μπορούσε να αποφυλακισθεί καταβάλλοντας το ποσό των 4.000.000 τσέχικων κορωνών (περίπου 200.000 δολάρια, ποσό που ο τραγουδιστής ισχυρίζεται πως είναι αντίστοιχο με τα ετήσια έσοδά του), ωστόσο τώρα φαίνεται πως δεν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ο δικαστής Petr Fassati δήλωσε: «Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για να αποφυλακιστεί ο Blythe, μεταξύ των οποίων είναι η παραμονή του στην Τσεχία ή σε κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση. Αν αυτοί οι όροι δεν τηρηθούν, τότε θα εκδοθεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.»

Σύμφωνα τώρα με το Novinky.cz, τα χρήματα για την εγγύηση του Randy Blythe δεν έχουν φτάσει ακόμη, και οι manager των Lamb of God προσπαθούν να μεταφέρουν το ποσό το συντομότερο δυνατό. Μόλις αυτό καταβληθεί, ο κατήγορος θα πρέπει να εγκρίνει την αποφυλάκιση, πριν ο τραγουδιστής φύγει από τη φυλακή. Διαφορετικά αυτό πρέπει να γίνει στο δικαστήριο.
  • SHARE
  • TWEET