Συνελήφθη η Beth Ditto των Gossip

19/03/2013 @ 11:38
H τραγουδίστρια των Gossip, Beth Ditto, συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ για απρεπή συμπεριφορά.

Το περιστατικό συνέβη στο Bungalo Bar του Portland, αφού πρώτα οι σερβιτόροι αρνήθηκαν να την εξυπηρετήσουν επειδή ήταν πολύ μεθυσμένη.

Μία πηγή είπε στην εφημερίδα Willamette Week ότι μόλις την έδιωξαν από το μαγαζί, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Ditto «βγήκε από το μπαρ και περπατώντας στη μέση του δρόμου, πέταξε τα παπούτσια της και την τσάντα της και άρχισε να ουρλιάζει “Obama! Obama!”», μία συμπεριφορά που προκάλεσε και την αντίδραση της αστυνομίας.

Επιπλέον, ένας χρήστης του Reddit που βρισκόταν στο μπαρ την ίδια ώρα έγραψε στον λογαριασμό του τι συνέβη πριν τη σύλληψη.

«Γύρω στη 1:30, η Beth ήταν εντελώς μεθυσμένη και προκαλούσε τον κόσμο να τσακωθεί. Οι φίλοι μου και εγώ πήραμε τα ποτά μας και καθίσαμε στο πίσω μέρος του μαγαζιού και το μόνο που ακούγαμε ήταν αυτή και την παρέα της να σπάνε πράγματα. 15 λεπτά αργότερα συνελήφθη, επειδή συμπεριφερόταν σαν ηλίθια. Ο μπάρμαν κάλεσε την αστυνομία γιατί τον κλώτσησε σε ευαίσθητο σημείο.»

Η Beth Ditto έχει αφεθεί ελεύθερη προς το παρόν, εκκρεμεί όμως η δίκη, στην οποία αν καταδικαστεί, απειλείται με φυλάκιση έως και έξι μηνών.

Εδώ μπορείτε να δείτε το δελτίο της αστυνομίας με τα στοιχεία της Ditto.
  • SHARE
  • TWEET