Σπάνιες ηχογραφήσεις και b-sides θα κυκλοφορήσουν οι Linkin Park, μέσω του fan club τους

18/11/2011 @ 11:23
Οι Linkin Park έχουν μία νέα προσέγγιση σχετικά με την κυκλοφορία των b-sides και των σπάνιων κομματιών τους.

Αντί να παίρνει το συμβατικό δρόμο του άλμπουμ, η μπάντα θα κυκλοφορήσει τα «χαμένα» κομμάτια που ηχογραφήθηκαν από την περίοδο του "Hybrid Theory" μέχρι τώρα μέσω του fan club της.

Το εντεκάχρονο fan club του συγκροτήματος, LP Underground, θα ενεργοποιηθεί ξανά. Ο τραγουδιστής του σχήματος, Mike Shinoda, σχολίασε την κίνηση αυτή και την απόφαση για την κυκλοφορία των σπάνιων κομματιών:

«Η μουσική που κυκλοφορούμε μέσω του LP Underground είναι πάντα ξεχωριστή. Πρόκειται για τις πιο ακατέργαστες μορφές των τραγουδιών μας, περιέχοντας έτοιμα και μη κομμάτια από σχεδόν όλα μας τα άλμπουμ, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιον να παρακολουθήσει έστω και λίγο τη διαδικασία ηχογράφησης».

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος που γράφονται στο fan club με ετήσια συνδρομή θα έχουν και άλλες αποκλειστικότητες, όπως ξεχωριστό merch, πρόσβαση σε συνομιλίες μέσω video με τη μπάντα, καθώς και μία τεράστια βιβλιοθήκη από clip που μπορούν να κατεβάσουν.

Οι Linkin Park αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στο διάδοχο του "A Thousand Suns", έχοντας για μία ακόμη φορά τον Rick Rubin στην παραγωγή.
  • SHARE
  • TWEET