Sleater-Kinney και Wilco παίζουν μαζί επί σκηνής το "A Shot In The Arm" (video)

Tα δύο κορυφαία alternative rock σχήματα περιοδεύουν από κοινού αυτή την περίοδο

24/08/2021 @ 13:59

Στα πλαίσια της από κοινού περιοδείας τους αυτή την περίοδο στις Η.Π.Α., οι Sleater-Kinney μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Wilco.

Συγκεκριμένα, στην εμφάνισή τους στο Forest Hills Stadium στο Queens της Νέας Υόρκης, οι Carrie Brownstein και Corin Tucker ανέβηκαν στο stage κατά την εμφάνιση των Wilco, όπου και έπαιξαν μαζί τους το περίφημο "A Shot In The Arm".

Μπορείτε να δείτε μια ερασιτεχνική λήψη της σύμπραξης εδώ, ενώ υπενθυμίζεται πως το κομμάτι πρωοεμφανίστηκε στο τρίτο άλμπουμ των Wilco, "Summerteeth", που είχε κυκλοφορήσει το 1999.

Η επιλογή του κομματιού δεν ήταν τυχαία, μιας και οι Sleater-Kinney το διασκεύασαν στο split επτάιντσο που κυκλοφόρησαν από κοινού με τους Wilco πριν από λίγο χρονικό διάστημα στα πλαίσια της προώθησης της περιοδείας, με το alternative rock σχήμα να ανταπαντά με μια διασκευή στο κλασικό "Modern Girl" των Kinney.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο οι Sleater-Kinney κυκλοφόρησαν το "Path Of Wellness", πρώτο δίσκο της μπάντας χωρίς τη συμμετοχή της Janet Weiss στα τύμπανα, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος των Wilco ήταν το προ διετίας "Ode To Joy".

  • SHARE
  • TWEET