Νέο album και ντοκιμαντέρ για τους Drive-By Truckers

12/11/2010 @ 10:37
Το εδέκατό τους album ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Drive-By Truckers μέσω της ATO Records. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Go-Go Boots" έχει οριστεί η 15η Φεβρουαρίου 2011.

Ο Patterson Hood περιγράφει το album:
«Ηχογραφήσαμε περίπου 40 τραγούδια πέρυσι και φέτος, τα οποία είχαμε μοιράσει από νωρίς σε δύο ξεχωριστούς δίσκους. Το "The Big To Do" που προηγήθηκε χρονικά ήταν το πιο στρωτό rock album. Το "Go-Go Boots" είναι, όπως συνηθίζω αστειευόμενος να λέω, το album της country, της soul και των φονικών μπαλαντών. Αυτά τα στοιχεία σαφώς και υπάρχουν στον δίσκο, όμως είναι λίγο πιο γενικός από αυτή την περιγραφή».

Επίσης, η μπάντα θα κυκλοφορήσει το "The Secret To A Happy Ending", ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με «τη λυτρωτική δύναμη του rock and roll».

«Είναι μία ταινία για τον αμερικανικό νότο, εκεί όπου γεννήθηκε το rock. Αφηγείται την ιστορία μίας ομάδας παιδιών που μεγάλωσε ανάμεσα στη γλυκιά soul μουσική των νέγρων και των λευκών της πόλης Muscle Shoals της Alabama, όταν το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων είχε εκραγεί παντού. Είναι για το να φεύγεις από τον τόπο σου και να ενστερνίζεσαι την do it yourself νοοτροπία του punk. Είναι για τη δημιουργία της τέχνης, του έρωτα και της ζωής. Είναι μία ταινία για τους Drive-By Truckers».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το track listing του "Go-Go Boots", καθώς και το ολοκαίνουριο video του "Used To Be A Cop".

01. I Do Believe
02. Go-Go Boots
03. Dancin’ Ricky
04. Cartoon Gold
05. Ray’s Automatic Weapon
06. Everybody Needs Love
07. Assholes
08. The Weakest Man
09. Used To Be A Cop
10. The Fireplace Poker
11. Where’s Eddie
12. The Thanksgiving Filter
13. Pulaski
14. Mercy Buckets


  • SHARE
  • TWEET