Σκληρές κουβέντες από τον Paul Stanley (Kiss) για το Rock & Roll Hall Of Fame

Παρά την επικείμενη ένταξη των Kiss, o κιθαρίστας δεν μασάει τα λόγια του

14/02/2014 @ 18:55
Έκπληξη προκάλεσαν οι απόψεις του κιθαρίστα των Kiss, Paul Stanley, για το Rock & Roll Hall Of Fame.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Stanley στο Classic Rock ρωτήθηκε για την επικείμενη ένταξη των Kiss στον συγκεκριμένο θεσμό και πιο συγκεκριμένα εάν αισθάνεται τιμή που επιλέχθηκε η μπάντα. Ο Stanley δεν απάντησε με τα συνηθισμένα κλισέ, αλλά ήταν ιδιαιτέρως καυστικός λέγοντας:

«Όχι, δεν αισθάνομαι κάποια τιμή. Μας εντάσουν φέτος αναγκαστικά γιατί είχε καταντήσει γελοίο να μην το κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να κατανοήσει πως το Rock & Roll Hall Of Fame είναι μια ιδιωτική εταιρεία με δικούς της ανθρώπους στην επιτροπή αξιολόγησης. Είναι μια τέλεια περίπτωση αντίληψης που περνιέται για αληθινή ενώ δεν είναι. Ο κόσμος ακούει «Rock & Roll Hall Of Fame» και το αντιλαμβάνεται ως κάτι αξιόπιστο. Επαναλαμβάνω πως δεν αισθάνομαι κάποια τιμή αλλά κατανοώ πως σημαίνει πολλά για τους fans μας σαν να επικυρώνεται κατά κάποιον τρόπο η αξία μας για αυτούς. Και για αυτόν τον λόγο θα δεχθώ την ένταξή μας, για τους fans αλλά αυτά που σκέπτομαι για αυτόν τον θεσμό δε θα αλλάξουν καθόλου. Είναι ένα σύστημα αλλοιωμένο, κατεστραμμένο και παραμορφωμένο.»

Όσο για τα πλάνα του για τη βραδιά της ένταξης, ο Stanley δήλωσε πως θα ανέβει στην σκηνή να παραλάβει το βραβείο του αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παίξει ζωντανά η μπάντα στο event.

Θυμίζουμε πως φέτος μαζί με τους Kiss εντάσσονται στο Rock & Roll Hall Of Fame οι: Peter Gabriel, Nirvana, Linda Ronstadt, Daryl Hall & John Oates και ο Cat Stevens.
  • SHARE
  • TWEET