Paul Stanley: «Η επανένωση της αρχικής σύνθεσης των Kiss είναι αδύνατο να συμβεί»

Ο μουσικός σχολίασε τον ευσεβή πόθο των οπαδών της μπάντας

19/07/2021 @ 13:03

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "Jim & Jam Show" του SiriusXM, o Paul Stanley έδωσε τέλος στις συζητήσεις περί επανένωσης της αυθεντικής σύνθεσης των Kiss.

O μουσικός, όταν κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί μερίδα οπαδών της μπάντας έχει εμμονή με την ιδέα της επανασύνδεσης της αρχικής τετράδας, απάντησε:

«Οι αρχικοί τέσσερις είναι αυτοί που είναι. Ήμασταν αυτοί που το ξεκινήσαμε και δημιουργήσαμε το αποτύπωμα πάνω στο οποίο στέκεται η μπάντα σήμερα. Νομίζω πως εκεί που ο κόσμος κάνει λάθος είναι πως πιστεύει πως μερικά πράγματα μπορούν να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο και πως τα χρόνια δεν έχουν καμία επίδραση πάνω σε γεγονότα.

Μπορεί να ήθελες η μητέρα και ο πατέρας σου να παρέμεναν μαζί, αλλά τα πράγματα δεν δούλεψαν έτσι. Είχαμε φανταστικές στιγμές, δημιουργήσαμε μαζί κάποια εκπληκτικά πράγματα, τα οποία, θα με δένουν μαζί με τους άλλους τρεις για πάντα. Αλλά δεν είναι ένα παραμύθι, δεν θα τελειώσει έτσι.

Το έχω πει και παλιότερα. Δεν θα υπήρχαμε τότε χωρίς τους Ace (Frehley, κιθαρίστας) και Peter (Chriss, ντράμερ), αλλά δεν θα υπήρχαμε και σήμερα με τους Ace και Peter.

Θεωρώ πως ο κόσμος αναζητεί κάτι που δεν είναι πρακτικό, που είναι, για να το θέσω καλύτερα, αδύνατο.

Είναι όμορφο να νοσταλγούμε το παρελθόν, αλλά δεν έχει διαφορά από το να ξεπεράσεις ένα χωρισμό. Επιστρέφεις στο παρελθόν και δεν είναι πλέον το ίδιο, δεν θα δούλευε όπως πρώτα».

Σημειώνεται πως πέραν των Stanley και Gene Simmons, η σύνθεση των Kiss περιλαμβάνει τον κιθαρίστα Tommy Thayer (από το 2002) και τον ντράμερ Eric Singer (από το 1991).

Σε άλλα σχετικά νέα με το θρυλικό συγκρότημα, πριν λίγες εβδομάδες προβλήθηκε στις Η.Π.Α. το τετράωρο ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την καριέρα του.

  • SHARE
  • TWEET