Αυτό είναι το line-up του φετινού Secret Sound Festival

Θα πραγματοποιηθεί στη Σκύρο από 31 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου

06/06/2016 @ 16:09

Το Secret Sound Festival κρατάει και φέτος χαρακτήρα, ενισχύει το Line Up του και υποδέχεται ξένους καλλιτέχνες που εναρμονίζονται πλήρως με το μουσικό του ύφος. 

To Secret Sound Festival αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να πάει εκδρομή! Πήρε λοιπόν το μουσικό του βανάκι, μπήκε στο καράβι και κατευθύνθηκε προς Σκύρο. Εκεί βρήκε την ιδανική παραλία για να στήσει το φετινό του event. Φρόντισε ομως να έχει μαζί και τα πιο δυνατά μουσικά του όπλα, γιατί εκεί οι νύχτες του είπαν πως είναι μεγάλες!

Οι 'Pistoleros' Dub Pistols και οι Βερολινέζοι Illbilly Hitec θα είναι oι Headliners του φετινού Secret Sound Festival.

Οι Dub Pistols δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς είναι πλήρως αποδεκτοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό. Οι Illbilly Hitec​ έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχοντας στο μουσικό τους portfolio σημαντικές παραγωγές και συνεργασίες με πιο χαρακτηριστική αυτή, του γνωστού στη παγκόσμια Reggae κοινότητα, Dubmatix.

Δεν θα περάσουν βέβαια απαρατήρητες οι συμμετοχές των υπολοίπων καλλίτεχων. Fundracar, SKG Dub Alliance, Dub Riots και Manjah θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της πρώτης μέρας. 

Τη δεύτερη ημέρα μαζί με τους Dub Pistols στην σκηνή του Secret Sound θα εμφανιστούν οι Kill Emil & Mamalleta, ο Άγγλος Cut La Vis και ο δικός μας με σημαντική ευρωπαϊκή πορεία Blend Mishkin. Παλμό επίσης θα δώσουν και οι Lion's Soul Dancehall Crew με τις χορογραφίες τους.

Την τρίτη ημέρα όσοι βρίσκονται στο νησί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μεσημεριανό Open Party, με ελεύθερη είσοδο και τους παραγωγούς του Pepper & Home radio να βρίσκονται στα dexx του Cook-Nara. 

Δεν θα λείψουν βέβαια και οι παράλληλες δραστηριότητες, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε ολή τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Σημείο διεξαγωγής: Cook-Nara - Σκύρος

Ώρα έναρξης μουσικών εκδηλώσεων: 20:00

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύρου

Links
facebook.com/SecretSoundFestival
facebook.com/events/125234171228278
youtube.com/watch?v=6O8wXOQFbtA
youtube.com/watch?v=IBLs-vmmgi8
instagram.com/secretsoundfestival
secretsoundfestival.com

Secret Sound Festival Skyros

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET