Sebastian Bach: «Μου ζητήθηκε να αντικαταστήσω τον Vince Neil στους Motley Crue»

09/09/2013 @ 10:42
Ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Sebastian Bach, αποκάλυψε ότι του είχε ζητηθεί να αντικαταστήσει τον Vince Neil στους Mötley Crüe, αλλά είχε απορρίψει την πρόταση.

Ο Neil είχε απολυθεί από τους Mötley Crüe το 1992 εξαιτίας προσωπικών διαφορών και είχε αντικατασταθεί από τον John Corabi. Με τον Corabi στο μικρόφωνο, οι Mötley Crüe κυκλοφόρησαν ένα δίσκο που πήρε πολύ καλές κριτικές αλλά αποδείχτηκε εμπορική αποτυχία.

Όταν ρωτήθηκε ο Bach από έναν οπαδό του μέσω Twitter αν τον είχαν σκεφτεί για αντικαταστάτη του Neil, ο Bach απάντησε ότι δεν τον είχαν σκεφτεί απλά, αλλά του το είχαν ζητήσει επίσημα. Όπως είπε, η εν λόγω ιστορία ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνεται με εκτενείς λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία του, την οποία ετοιμάζει τον τελευταίο καιρό.

Όταν ένας άλλο οπαδός ρώτησε τον Bach γιατί απέρριψε την πρόταση, αυτός απάντησε: «Η συνοπτική απάντηση είναι ότι πίστευα πως εκείνη τη χρονική περίοδο οι Skid Row ήταν καλύτεροι» και συνέχισε με δόση αυτοσαρκασμού: «Πραγματικά, ξέρω να διαλέγω τα συγκροτήματα, ε».
  • SHARE
  • TWEET